StoryEditorOCM
Hajdukskauti rade punom parom

Hajduku treba centarfor, potezi Stanića i Kepčije očekuju se s velikom pažnjom; Stiže Nigerijac iz Latvije

28. prosinca 2019. - 14:44
hajduk_konferencija3-161219

Hajduku treba – centarfor, za njim je vapio Siniša Oreščanin (Mirka Ivanovskog gurao je sa strane, a dobio je Samuela Eduoka koji centarfor nije); o "devetki" je sanjao i Damir Burić u prvom, pa i u drugom mandatu, spominjao je i "produženu devetku" Ivana Krstanovića, ali ništa. Komentirao je Burić:

- Sve nešto zavrćemo sa strane, probijemo se do štrike, a onda nema u sredini nikoga da ubaci balun u mrižu.
Potraga i potjera idu dalje. Javlja se novo ime na obzoru. Ako je Gambijac Lamin Jallow jalova priča i rekoše nam "ne spominjemo ga više u kombinacijama" (otkako je otišao Saša Bjelanović), evo novog imena.

Mlad je, on možda tek treba proći i dodatnu obuku u Hajduku, kroz drugu momčad, ali znamo pouzdano da je pocrtan od skauta, kako bismo inače nabasali na njega.

Zove se Tolu Arokodare, Nigerijac koji ima 19 godina i nastupa u Latviji, za momčad Valmiere, četvrta je to družina latvijskoga prvenstva. U 16 utakmica zabio je sedam golova i dodao na svoj statistički konto dvije asistencije.

To bi mogla bit ta priča o kojoj je simpatični i svima dragi Mario Stanić govorio: uzmi za 100 nečega, otkrij nešto što će kasnije moći vrijediti 1000... nečega. Uz pravi rad. Pravilan rad. Stanić i Tudor uglas o tome su pričali na sjednici inauguracije.

Je li Tole Arokodare taj? Može li sletjeti već po Novoj godini u Hajduk?

Bit će uzbuđenja u "mercatu", Tudor će preslagivati kockice u 3 – 5 – 2 i to jedva čekamo vidjeti. A potezi Stanića i samozatajnog Ivana Kepčije koji će djelovati "ispod radara" očekuju se s velikom pažnjom.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2023 17:33