StoryEditor
Hajdukdesni bek

Hajdukov ‘pick‘ iz Lokomotive: opcija dolaska je otvorena, ali tek na ljeto, Bijeli prvo trebaju riješiti pitanja napadača i stopera

Piše S. A.
15. siječnja 2020. - 11:11
 Srđan Vrančić/HANZA MEDIA

Fran Karačić nije realno da odmah dođe u Hajduk, već ove zime, ali opcija njegova dolaska ostaje otvorena, za ljeto.
Hajduk najprije rješava pitanja napadača i stopera, to su prve proklamirane opcije, a iz Turske i Poljuda još se ne oglašavaju, zasad nema novosti: neki nominirani igrači, primjerice za poziciju stopera, spadaju u preskupe akvizicije: ako spomenete Ivan Runje ili Zoran Arsenić, sustiže vas komentar kako su im odštete poput “kajgane svetog Petra”!

Leke James kojega smo nominirali kao potencijalnog napadača i želju “bijelih”, Nigerijac iz norveškog Moldea, ima određene kombinacije u Belgiji, tako da je i ta opcija obavijena neizvjesnošću.  

Što se tiče desnog braniča, pisali smo, Hajdukov pick je Fran Karačić iz Lokomotive, hrvatski reprezentativac australskih korijena, međutim radije ne bi sad brzali s tim rješenjem (bilo bi ga potrebno otkupiti), nego bi ga sačekali do ljeta.

U to ime Josip Juranović može biti miran što se tiče oštre konkurencije na desnom bočnom, ali bi već na ljeto Fran Karačić mogao postati njegov prirodni naslijednik. A kapetan Hajduka mirno usmjeren ka budućoj prodaji. Ne odmah i ne nužno, ovisno o ljetnim europskim ambicijama “bijelih”, ali bi se kadar i na poziciji desnog braniča svakako popunio.

#HAJDUK#FRAN KARAčIć

Izdvojeno