StoryEditorOCM
HajdukNEKA DOĐU

Iz Lokomotive najavili pohod na pobjedu protiv Hajduka na Poljudu, a jaku poruku uputili su osobno - Marku Livaji!

Piše Predrag Jurišić/Sn
26. listopada 2024. - 13:09

Iskusni stoper Fran Karačić (28) bio je ponajbpolji igrač Lokomotive u prošlom kolu protiv Rijeke (2:2), osim što je dobro odradio obrambene zadatke stigao je dati i prvi gol za zagrebački klub na toj utakmici.

Pred Lokomotivom je sada novi izazov, današnje gostovanje na Poljudu.

- Ostali smo neporaženi protiv Rijeke i to nam je dalo pozitivnu energiju uoči gostovanja u Splitu. Respektiramo Hajduk, ali mi uvijek, bilo gdje i protiv bilo koga, idemo po pobjedu! Veselim se dobrom travnjaku na Poljudu, jer igranje nogometa u Kranjčevićevoj postaje opasno za zdravlje, već na zagrijavanju travnjak se “raspada” i malo se dobrog nogometa može vidjeti na tom terenu - rekao nam je Karačić.

image

Fran Karačić

Ranko Šuvar/Cropix

Da je Hajduk favorit u današnjem susretu potvrdio je i sam Karačić, međutim, naravno da predaje nema na vidiku:

- Uvijek je Hajduk favorit na svom travnjaku, protiv bilo koga. Ozračje im je sad na vrhunskoj razini, dobro igraju, kompaktni su i osvajaju bodove. No, ponavljam, uvijek idemo na pobjedu, tako će biti i u Splitu. Pokušat ćemo se nadigravati i pronaći slabe točke domaćina, pa što bude...

Jasno je stoperu Lokomotive i odakle će im prijetiti najveća opasnost, a upravo je njegova zadaća riješiti taj problem.

- Livaja opet nosi Hajduk, izvrstan je napadač i vidi se po njegovoj igri koliko znači Splićanima, a i statistika sve govori. Bit će to zahtjevno, pokušat ćemo “zakočiti” Livaju, time bismo napravili veliki dio posla u pokušaju da ostvarimo dobar rezultat. Iako je odličan igrač, iako je u svakoj opasnoj akciji Hajduka, nije ni Livaja savršen, ima i on svoje mane – kazao je Karačić, pišu Sportske novosti.

image

Marko Livaja

Ante Čizmić/Cropix

A koje bi to Livajine mane bile...

- Ostavimo to za teren! Za pozitivan ćemo rezultat morati odigrati momčadski dobru utakmicu. Nakon lošijeg ulaska u sezonu polako sve dolazi na svoje mjesto i izgledamo sve bolje. Stoga vjerujem da ćemo se iz Splita zadovoljni vratiti u Zagreb – poručio je Karačić.

image

Gennaro Gattuso i Marko Livaja

Božidar Vukičević/Cropix
image

Marko Livaja

Vojko Bašić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. listopad 2024 13:12