StoryEditor
Hajdukrođendanski poklon

Hajduk potpisao trogodišnju suradnju s novim partnerom koji ulazi u top 10 sponzora kluba

Piše Slaven Alfirević
14. veljače 2020. - 16:56
Hajduk i Max Moris potpisali su sponzorski ugovorRobert Matić/hajduk.hr

Hajduk kao da nastavlja slaviti rođendan, kao Groundhog Day, Beskrajan dan. Opet smo se našli u Bijelom salonu, sad i na Valentinovo, jučer je, naime potpisan trogodišnji sponzorski ugovor Hajduka i tvrtke Max&Moris.

Hajduk osnažuje svoju paletu sponzora i sve je tješnje na panou iza trenera ili funkcionera kad se pojave na pressici, pa se iza vrte reklame, darežljivi pomagači, hvala im, "bijeli" su zadovoljni.

Max&Moris, dakle, na tri godine.

- Pet godina mi već surađujemo, a sad smo naš odnos formalno potpisali nastavkom suradnje – objavio je Marin Brbić, predsjednik uprave "bijelih". - Postoji simbolika, a to je da na isti dan slavimo rođendan, 13. veljače i mi i Max Moris, koji potpisanim ugovorom ulazi u "top 10" naših najvećih sponzora – Brbić je bio vrlo zadovoljan, a broju čuva u fascikli. Jednog dana ili na Skupštini možda je i objavi. Svakako, top 10, ne može bit loše. Samo naprijed.

Sa strane Max&Morisa, tvrtke koja se bavi izradom namještaja po mjeri, dijeleći zadovoljstvo iznijeli su i ekstra detalj, pustimo da ga ispriča Mario Čerina, operativni direktor:

- Poseban je ovo dan za nas, jer je Hajduk institucija, vjera, rekao bih da bi ga trebalo uvrstiti u kulturnu baštinu – iskoristio je Čerina priliku da iskaže vlastiti doživljaj o Hajduku. Nastavio je:

- Naš osnivač Ljubo Parmać bio je tić Hajduka! Put ga je odveo u Njemačku... Osnovao je tvrtku koja danas broji 120 zaposlenika i svi su navijači Hajduka! Ovo je za nas veliki dan i nadam se da će se naša suradnja dalje razvijati – Hajduku za 109., a Max&Morisu za 30. rođendan.

Kad se sponzori dobavljaju i nabrajaju, uvijek je veselo! Potpisivanju su uz Brbića i Čerinu sekundirale marketinške direktorice, Julija Hrstić (Hajduk) i Đina Radelić (Max&Moris).

Izdvojeno

04. kolovoz 2020 19:53