StoryEditor
HajdukTO MI TREBA

Hajduk Mamiću!? Tri se kandidata spominju za novog predsjednika kluba, jedan je favorit...

Piše Slaven Alfirević
18. veljače 2019. - 23:40
hajduk_ostavka6-18021

Jasmin Huljaj odlazi, a vraća se – Zoran Mamić?! Pisali smo to još u studenome, u trenutku kad je smijenjen trener Zoran Vulić i kad je postavljen Siniša Oreščanin.

Tadašnja smjena trenera dogodila se u kontekstu razmišljanja i kako novi Nadzorni odbor traga ujedno za kompatibilnim rješenjem na poziciji predsjednika, jer Huljaja je izabrao raniji saziv NO, a Huljaj je stalno ponavljao kako je spreman otići sa svoje pozicije...

Sad se to i dogodilo, premda se činilo da su se previranja smirila barem do ljeta. No, očito je već kroz siječanj, iza zatvorenih vrata pripremljen teren ne samo za prijelazni rok, nego i za (bezbolnu) promjenu na poziciji predsjednika, koju su danas objavili sporazumno.

Tko je novi predsjednik? Sad je to jedino bitno pitanje. Ako je u osam dana brže-bolje natječaj, uvjereni smo da su određena rješenja već u džepu, odnosno da su preliminirani razgovori obavljeni.

Na vidjelo opet izlazi kombinacija sa Zoranom Mamićem, sinom poduzetnika Tomislava, Tommyja, koji blisko surađuje s Našim Hajdukom. Ne zvuči nam logično da se Tommy jr. javi na natječaj, uđe u baraž, morao bi imati čvrsta jamstva. Natječaj kao takav ga ne zanima, ali povratak – nikad ne reci nikad. Dapače!

Možda kao savjetnik, suradnik predsjednika, ili da ga – postave?! Opcija Tommy se ne otklanja. On je glavni sponzor i zacijelo je spreman još ulagat u Hajduk. 

Za ime novog predsjednika spominje se odjednom iz zagrebačkih krugova i Boris Lalovac, bivši ministar, vrstan financijer, veliki navijač Hajduka što nije sporno, Lalovac spada u one koji "dišu Hajduk" kako je rekao Ben Perasović da je vrlo bitna stavka.

Spominje se i Igor Garača, ekonomist iz Zagreba, otac mu je Željko Garača, bivši dekan Ekonomskog fakulteta u Splitu, bio je u užem izboru prije tri godine kad je izabran Ivan Kos.

 

#HAJDUK

Izdvojeno

08. srpanj 2020 07:19