StoryEditor
Hajdukjednu odradio

Grk Diamantakos ne smije igrati na prve dvije utakmice za Hajduk u novom prvenstvu: donio je u dotu iz Njemačke kaznu

6. kolovoza 2020. - 18:33
Robert Matić/Hajduk.hr

Dimitrios Diamantakos ne smije igrati na prve dvije utakmice za Hajduk u novom prvenstvu, protiv Istre i Osijeka. Donio je u dotu iz Njemačke kaznu, od tri utakmice, samo je jednu odradio. Naime, bio je isključen u kupu 2019., jednu je odradio u kupu, preostale dvije nije mogao kroz prvenstvo, jer su odvojena natjecanja, kako vode Nijemci. Pa mu je kazna ostala u poputbini.

Budući da prelazi u redove druge zemlje, Saveza, kaznu donosi sa sobom za iduća natjecanje. Dobro je da je po srijedi internetsko ažuriranje podataka, u suprotnom smo mogli upasti u neki novi „slučaj Tomić”, „slučaj Petrov”, „slučaj Andrić”, ima li ili nema pravo nastupa, kad se prenose žuti, a kad crveni kartoni. Rašomona je bilo oduvijek.

Sad dileme nema: obavijest iz HNS-a, preko sustava Comet, Diamantakos tek protiv Slaven Belupa smije igrati. Prve dvije, sjedni na tribine!

Dobro će u napadu doći i Eduok, jer nema ni Jaira na startu zbog tri žuta kartona, uz stopera Marija Vuškovića koji je isključen u posljednjem kolu protiv Inter Zaprešića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

01. rujan 2020 18:15