StoryEditorOCM
Hajdukrošade u rasporedu

Evo točnog termina pomaknutog derbija Dinama i Hajduka, otkrivamo i što je s kup utakmicom, jedna je caka

Piše SPORT SD
2. rujna 2024. - 12:55

Glavna će nogometna tema narednih dana biti reprezentacija, pred nama su izazovi Lige nacija protiv Portugala (5. rujna) i Poljske (8. rujna).

Malo je to duža pauza za klubove, dobro će doći, pogotovo trenerima. Ali, dok je pažnja usmjerena na Vatrene, klupski raspored koji slijedi iza reprezentativne pauze pošteno se izmiješao.

Hajduku se mijenja raspored? Derbi na Maksimiru bit će pomaknut: igra se na zanimljiv datum, kome će biti (ne)sretan?

Pisali smo već, Hajdukov raspored će se promijeniti, umjesto derbija na Maksimiru u subotu (14. rujna) igrat će se u petak (13. rujna).

Pomak je to koji će dati Dinamu nešto više vremena da se pripremi za utakmicu Lige prvaka koja mu slijedi već 17. rujna. Nije još ta promjena službena, ali slobodno smatrajte kao da je. Kako saznajemo, već je odlučen i termin derbija Dinama i Hajduka, petak, 13. rujna u 20 sati. 

image
Ante Cizmic/Cropix

Prijašnjih sezona derbi bi bio odgođen, pa bi se odigrao tko zna kada, vjerojatno nekad u travnju. Ali, takvih odgoda više nema, sve što je na HNL rasporedu mora se odigrati.

Neće to biti jedina promjena u Hajdukovom rasporedu, spomenuli smo da će kup-susret s Bilogorom 91 (11. rujna) morati biti odgođen, ipak je teško izvedivo da Hajduk odradi dva gostovanja daleko od kuće, jedno u srijedu, a drugo već u petak.

Kada će onda Hajduk odigrati susret s Bilogorom? Dva kluba se moraju međusobno dogovoriti, ali jedno se zna - utakmica mora biti odigrana do 25. rujna, iza toga ne može. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 12:55