StoryEditorOCM
Hajdukkomunikacija

Evo situacije zbog koje je Gattuso ‘puknuo‘ i ostavio Ivana Perišića u Splitu uoči utakmice s Lokomotivom

Piše Sport SD
11. kolovoza 2024. - 14:26

Dok se čeka reakcija samih aktera, Ivana Perišića i trenera Gennara Gattusa, u javnost je procurila verzija sukoba koji je prethodio odluci Hajdukvog trenera da Ivana Perišića ostavi na ‘hlađenju‘.

Gattuso prčevit, mora od drva sagraditi brvnaru, a Perija nezadovoljan, dvije godine ga kumili da dođe, a sad ga miču...

Perišić je nezadovoljan tretmanom već dugo, a k tome u utakmici protiv Ružomberoka nije bio u početkom sastavu. Nervoza je potom eskalirala na treningu.

Nakon treninga Perišić je otišao u teretanu gdje je radio samostalno vježbe, a Gattuso je zbog Perišićeve nervoze poslao svog pomoćnika da Ivana dovede u Talijanov ured na razgovor, što je igrač odbio. Želio je dovršiti trening.

image

Gennaro Gattuso, trener Hajduka

Paun Paunovic/Cropix

Kad neće brdo Muhamedu... Gattusu je to bila kap koja je prelila čašu te se onda on spustio dolje i razgovor je odrađen, a epilog je Ivanovo odstranjivanje iz momčadi za susret s Lokomotivom.

O čemu su točno pričali, možda nećem nikad saznati, ali izgleda kako je Perišić spreman javno o svemu progovoriti, no nije želio rušiti atmosferu u momčadi prije dvoboja s Lokomotivom.

Nije dugo šutio! Perišić se oglasio nakon izbacivanja iz momčadi: ‘O onome što se dogodilo možemo nakon...‘

Ova je afera izašla iz svih okvira onoga što se može ‘pomesti pod tepih‘ te je jasno da će čelnici Hajduka morati donijeti neke konkretne odluke. Hoće li sve završiti odlaskom nekoga iz momčadi? 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 23:28