StoryEditor
Hajduktrener hajduka zadovoljan

Carrillo: Spremni smo za Levski i Lokomotivu!

7. srpnja 2017. - 23:08
prozivka_hajduk-1

Nakon pobjede protiv Krškoga u Sloveniji, trener Hajduka Joan Carrillo je rekao:

- Zadovoljan sam, dao sam šansu mnogim igračima i svi su je iskoristili. Mogli smo zabiti i više golova. U drugom poluvremenu smo promijenili sistem, ali momčad je imala kontrolu igre i kreirala dosta prilika. Bilo je tu i tehničkih pogrešaka, ali svakako smo mogli zabiti više pogodaka. Momčad je fizički spremna za novu sezonu i spremni dočekujemo prvu utakmicu Europske lige kao i početak natjecanja u domaćem prvenstvu. Veseli me što je moja momčad na različite načine došla u veliki broj prilika, iako protivnička momčad nije bila na našem nivou. Ideja je bila da na ovoj utakmici isprobamo sve igrače što smo na koncu i uspjeli. Plan je bio da svim napadačima dam po pola od svakog poluvremena što sam im i rekao prije utakmice.

Na pitanje o susretu protiv Bugara trener bijelih je kazao:

- Momčad je spremna za Levski i za utakmicu protiv Lokomotive. Pripremali smo se za to da te izazove dočekamo u najboljem izdanju i mogu zaključiti: da, spremni smo za Levski! - kazao je Carrillo.

Trener je zadovoljan viđenim na pripremama, momčad je vrlo naporno i intenzivno trenirala za početak nove sezone i utakmicu protiv Levskog...

- Doveli smo nekoliko igrača koje smo uspjeli prilagoditi sustavu i filozofiji igre koju sam zahtijevao. Odradili smo fizički pripreme na vrlo visokoj razini zbog čega sam prezadovoljan. Nije bilo lako, ali ovo je put kojim želimo doći do uspjeha. Ekipa je spremna za susret protiv Levskog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

29. rujan 2020 01:57