StoryEditor
Hajdukdobre veze u italiji

Bjelanović rješava problematične situacije, još Said, pa Filip

20. siječnja 2019. - 22:02
hajduk_treningn3

Hysen Memolla je na putu za Salernitanu, u talijansku drugu ligu, tamo bi trebao proći liječničke preglede i stvar će biti zaključena. Hajduk ne očekuje odštetu, ali je barem skinuo s kazana nekoliko zadnjih plaća albansko-talijanskog braniča što je ušteda od cca 50.000 eura, kako se smatra.

I to je dobar posao sportskog diektora Saše Bjelanovića, da se rješava jednog po jednog nepotrebnog. Prvo je raskinuto s Edinom Šehićem, sad se Hajduk rješava Memolle, ostaju još u skladištu druge momčadi Ahmed Said i Steliano Filip.

Memolla je odlazak iz Hajduka, kao trenutak sreće (tako smo razumjeli) podijelio na Instagramu objavljujući svoju sliku s voštanom figurom Messija. Zanimljivo je da Memolla prošle 2018. godine nije odigrao nijednu utakmicu za prvu momčad Hajduka. Preskočio je lanjske zimske pripreme u Turskoj zbog operacije mišića trbušnog zida i to se smatralo kao znatan hendikep. Kad se oporavio, više nije bio u igri...

Lani je u ova doba na tržištu intervenirao tadašnji sportski direktor Mario Branco i za lijevog beka angažirao Rumunja Steliana Filipa, platili su "bijeli" i odštetu, što će se tek pokazati kao pravi – promašaj.

Memolla je za Filipa – avion, igrao je primjerice zapaženo protiv Brondbyja, ali između njih obojice najčešće je igrao treći, rekli bismo pouzdani trabant Andre Fomitschow doveden iz Nizozemske kao popuna, da začepi rupu na lijevom beku.

Naravno, sretna je okolnost da je na toj poziciji u međuvremenu izronio Domagoj Bradarić, vidovitošću Zorana Vulića, koji nije časio časa da Bradarića gurne među protivmce i po tome ćemo Vulića pamtiti u novije vrijeme.

No, da se vratimo Memolli, nastavlja se čišćenje ruševina, razvalina iz ranijeg razdoblja. Još Said, pa Filip...

Zna to dobro i Bjelanović (stigao je i on u Antalyju) i očito je upro iz sve snage, nadasve je u Italiji dobro premrežen i direktor Salernitane Angelo Fabiani objavljuje da je presretan angažmanom Memolle.

 

Izdvojeno

10. srpanj 2020 04:04