StoryEditorOCM
Hajdukradi se na poljudu

BiH mediji se raspisali, Nikola Kalinić dovodi Pukštasova prijatelja, već su pričali?

Piše SPORT SD
24. srpnja 2024. - 11:44

Stigao je u Hajduk Ivan Rakitić, možda i najzvučnije ime koje je ikada stiglo na Poljud, ali posao još nije ni približno gotov. Trebat će dovesti još pojačanja, još igrača za iduću sezonu. Zavapio je trener Gattuso za brzim krilima, stigao je i Ganac Abdoulije Sanyang Bamba, koji dan prije Rakitića.

Dugo se već i povlači priča oko Edina Džeke u Hajduku, iako teško da će se to ostvariti. Ali, radi se i dalje u Hajduku, traže se nova imena, pa bi se tako moglo dogoditi da nogometaš BiH korijena završi na Poljudu. Riječ je o 19-godišnjem Esmiru Bajraktareviću, igraču rođenom u SAD-u, piše Sportsport.ba.

Fenerbahče doveo i trećeg napadača, evo što to znači za Edina Džeku i njegov dolazak u Hajduk

image

Esmir Bajraktarević

Jean Catuffe/Dppi Via Afp

Bajraktarević trenutno igra u američkom MLS-u, preciznije za New England Revolution. Po podacima s Transfermarkta, može igrati oba krila i krasi ga brzina, po čemu je točno tip igrača kakav treba Gattusu.

Navodno je i Rokas Pukštas razgovarao s Bajraktarevićem, obojica su rođeni i odrasli u SAD-u, rekao je Rokas sve najbolje o Hajduku i to bi moglo ubrzati njegov dolazak na Poljud.

image

Navodno je i Rokas Pukštas razgovarao s Bajraktarevićem

Tom Dubravec/Cropix

U protekloj sezoni je za New England Revolution u 20 utakmica zabio dva gola i upisao jednu asistenciju. Ovaj talentirani nogometaš je bio u kombinacijama da nastupi na Olimpijskim igrama za SAD, ali se nije našao na završnom spisku za Pariz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 00:18