StoryEditor
Hajdukčudom se čudi

Balakov oduševljen Terzievom: Pa kako ga je Hajduk uspio dovesti? To je igrač najviših kvaliteta, a uz to je perfektnog karaktera

Piše PSD
16. veljače 2017. - 18:00
terziev2.JPG

Tko je došao u Hajduk? Georgi Terziev? Bez šale, stvarno? Pa kako ga je Hajduk uspio dovesti?, nizao je pitanje za pitanjem začuđeni Krasimir Balakov, proslavljeni bugarski reprezentativac, bivši trener Hajduka, ali i trener kod kojeg je Terziev započeo svoj nogometni put u Černomorecu iz Burgosa, pišu 24 sata.

- Od prvoga dana od kad sam vidio tog momka na treningu, zaljubio sam se u njega. Sjajan je igrač, vrlo talentiran, veliki potencijal, uopće me nije začudilo kad je otišao u Ludogorec, jer to je igrač za Ligu prvaka – prisjetio se Balakov i nastavio:

- Morate znati još nešto. Riječ je o krasnom momku, perfektan je karakter, skroman, radišan, spreman učiti... Budimo realni, on je igrač iznad kvalitete trenutnog Hajduka i kad je pristao doći, jasno vam je da je spreman učiti i raditi kako bi napredovao i vratio se na najviši nivo. Malo je igrača u njegovim godinama koji su spremni napraviti takav potez.

Ostatak pročitajte na 24sata.hr.

#HAJDUK#GEORGI TERZIEV

Izdvojeno

06. srpanj 2020 05:53