StoryEditorOCM
Domaći nogometza prvo mjesto

Težak zadatak za mladu reprezentaciju: ‘Portugal je kompletna ekipa, oni su dobri ali i mi smo dobri‘

Piše Hina
25. ožujka 2024. - 17:03

Hrvatska U-21 reprezentacija sutra protiv Portugala na stadionu São Luís igra kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo 2025., a pomoćni trener Daniel Šarić i reprezentativac Mauro Perković ističu kako su svjesni da ih čeka težak protivnik no ističu da mogu protiv njega

- Čeka nas teška utakmica, pripremamo se za nju, ali se nadamo pozitivnom rezultatu. Portugal je kompletna ekipa koja je ozbiljna, iz prvog pota. Ne bi isticao individualce, oni su dobri ali i mi smo dobri i nadamo se da ćemo kući s pozitivnim rezultatom - kazao je Šarić. osvrnuvši se na utakmicu protiv Andore. 

- Odradili smo Andoru kako željeli, morali smo pobijediti da držimo priključak: Kvaliteta je bila na našoj strani, a ovo protiv Portugala bit će  jedna potpuno drugačija utakmica - završio je.

Mauro Perković se slaže da njega i njegove suigrače čeka  teška utakmica, ali misli da mogu parirati Portugalu.

- Očekuje  nas jako zahtjevna utakmica. Portugal je najjači protivnik u grupi, još nismo igrali protiv njih, ali smo se dobro pripremali, napravili analizu i očekujemo spremni utakmicu - kazao je Perković osvrnuvši se malo na to kako se suprotstaviti Portugalcima.

- Ako smo mi na dobrom energetskom nivou i ako dajemo sve od sebe, ne bi trebalo biti nikakvih problema- Cilj nam je spriječiti da ti igrači naprave viškove, da nam daju gol, trebamo napraviti što više da s pozitivnim rezultatom idemo u Zagreb. Nabrijani smo, bitno je da smo svi spremni i da nema problema i jedva čekamo da krene i da s pozitivnim rezultatom idemo naprijed. 

Hrvatska U-21 reprezentacija pobijedila je u četvrtak Andoru rezultatom 3-0, a u drugoj utakmici u skupini G, Portugal je pobijedio Farske otoke 4-0. Portugal je prvi u skupini G s 15 bodova, Hrvatska je druga s dva boda manje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 22:03