StoryEditor

Platini nagradio Pavlovića i najavio manju zaradu u idućim godinama

Piše PSD.
25. ožujka 2009. - 16:07

Predsjednik Europske nogometne federacije (UEFA) Michael Platini je uoči današnjeg zasjedanja redovitog godišnjeg kongresa Uefe u Kopenhagenu uručio najveće Uefino priznaje 'Red časti' Anti Pavloviću za dugogodišnji rad kojim je doprinio razvoju nogometa, ne samo u svojoj sredini, nego i u Europi.

Ante Pavlović (1933) prvi je Hrvat koji je dobio ovo visoko odličje, a posebno priznanje uoči kongresa krovne europske nogometne udruge u glavnom gradu Danske uručeno je i predsjedniku Hrvatskog nogometnog saveza Vlatku Markoviću za dugogodišnji rad u raznim komisijama UEFA-e.

(H)

Manje prihoda od Eura

Predsjednik Uefe Michel Platini izjavio je danas da će prihodi od EP 2012., koje će se održati u Poljskoj i Ukrajini, biti manji od onih sa prošlogodišnjeg Eura.

"Domaćini i Uefa rade naporno na pripremi EP 2012. i nikome nije lako. No, za pretpostaviti je da će prihodi biti manji od onih ostvarenih na prošlom Euru koji je održan u Austriji i Švicarskoj", kazao je Platini u Kopenhagenu na otvorenju redovitog godišnjeg kongresa Uefe.

Europska nogometna federacija je od marketinga i prodaje televizijskih prava zaradila dvije milijarde dolara na EP 2008.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. srpanj 2022 01:24