StoryEditorOCM
Domaći nogometČEKA SE KUPAC

Marin Tomasov u Dinamu ili Njemačkoj

Piše PSD.
12. lipnja 2012. - 17:02
Marin Tomasov u Dinamu!? Ili ipak još čeka plasman u Njemačku, u Bundesligu, u iduća u 24 sata?!

Na korak smo do odluke, danas ili u srijedu znat će se... Iz krugova bliskih Dinamu Tomasova, kao donedavnog hajdukovca, od jučer već svojataju kao sigurno pojačanje, kaže se da je potpis formalnost, ali je daroviti nogometaš uzeo time-out od 24 sata da vidi u zadnji čas može li se realizirati i odlazak u Njemačku što bi bila dobra opcija...

Da Tomasov doista ode u – Dinamo, kao još jedan u nizu hajdukovaca (evo nedavno i Duje Čopa), već je odavno notorna stvar.

To se već neko vrijeme čeka kao neumitnost, još otkako se Tomasov na arbitraži odvezao od Hajduka i otišao privremeno kući u Zadar. Dinamo uvijek igra ako nema pravih inozemnih ponuda. Logičan je izbor da ode u Dinamo, bit će opet u domaćem izlogu i to bi bio novi korak u karijeri darovitog nogometaša koji je proveo u Hajduku tri godine, a da se nije naigrao. Nije se ni nametnuo, nije se usrećio ni on ni Hajduk i na kraju se u grdnom nesporazumu razišao s "bijelima". A splitski klub tjerajući inat ostao i bez povrata uloženog novca.

No, to je već stara priča, uglavnom, vijest da Tomasov potpisuje definitivno za Dinamo prostrujila je jučer nogometnim krugovima usred velikog slavlja i euforije zbog uspjeha reprezentacije na Euru.

Međutim, ima i "neka njemačka ponuda", pričekajmo jedan dan, ekskluziva je stopirana.

Prije mjesec dana Dinamo i Tomasov nisu se mogli usuglasiti oko godišnje gaže, preko ili ispod pola milijuna eura godišnje... Pa je mlađi Mamić, Zoran, sportski direktor Dinama rekao "ništa od Tomasova". No, pregovori nisu zamrli, oživjeli su, Tomasov bi već u srijedu trebao biti na treningu u Maksimiru.

Ako se Njemačka preko noći ne pretvori u pravu destinaciju...

S.ALFIREVIĆ
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2023 03:57