StoryEditor

Javio se HNS: Boris Durlen i Romeo Čižmešija nisu dobili rješenje o samoizolaciji niti preporuku da ostanu kod kuće

Piše PSD
17. srpnja 2020. - 16:36
Dodjela medalja nakon finalne utakmice prvenstva HrvatskeScreenshot Hntv

Poštovani,

na internetskim stranicama Slobodne Dalmacije 17. srpnja u 14:36 sati objavljen je članak autora Roberta Radice pod naslovom "Dvojac koji je nakon utakmice između Universitasa i Murtera morao biti u samoizolaciji, sinoć je u Makarskoj bio u bliskom kontaktu s malonogometašima" u kojem su navedene netočne informacije.

Autor navodi sljedeće: "Preventivno su odmah u izolaciju poslani svi igrači, stručni stožeri obje momčadi, ali jednako tako i suci, delegat susreta i svi prisutni fotoreporteri i izvjestitelji sa tog susreta... Delegat na dvoboju u Solinu, na Bilankuši bio je iskusni futsal veteran Boris Durlen koji bi shodno svemu prethodno izrečenom trebao biti još barem šest-sedam dana u samoizolaciji."

Ne ulazeći u to komu je sve i zašto Nastavni zavod za javno zdravstvo propisao samoizolaciju, jer je to u domeni NZJZ-a, prozvani predstavnici HNS-a, Boris Durlen i Romeo Čižmešija, nisu dobili rješenje o samoizolaciji niti preporuku da ostanu kod kuće u narednom razdoblju.

Stoga je navedena informacija da su g. Durlen i g. Čižmešija „poslani u izolaciju“, na kojoj se temelji cijeli tekst kao i naslov istoga, netočna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

17. rujan 2020 11:38