StoryEditorOCM
Domaći nogometodgovorio na pitanje

Igor Bišćan objasnio zašto nije pozvao Marina Ljubičića u mladu reprezentaciju: ‘Ne kažem da sam bio 100 posto pošten prema njemu, ali nisam pogriješio‘

Piše SPORT SD
8. studenog 2022. - 12:23

Izbornik hrvatske nogometne U-21 reprezentacije, Igor Bišćan, gostovao je u A1 Nogometnom podcastu. U svom nastupu se, između ostaloga, dotaknuo se nepozivanja Marina Ljubičića za susrete kvalifikacija za Europsko prvenstvo. 

- Na kraju se ispostavilo da nisam pogriješio, jer su napadači koje sam pozvao dali ozbiljan doprinos plasmanu na Euro. Dečko je zaslužio biti pozvan na račun svog učinka i igara u Austriji, ali imao je peh da su i drugi igrali dobro. Ne kažem da sam bio 100 posto pošten prema njemu, ali imam ozbiljne razloge zbog čega sam odlučio tako. Splet okolnosti je doveo do toga, a li on će biti pozivan ako ovako nastavi. Oko te situacije se stvara nekakva priča umjesto da se utječe na te dečke da će im se to događati u karijerama. Što bi rekao pokojni Đalma Marković: ‘Šuti, jedi go...a, tjeraj igru dalje‘ - rekao je Bišćan te je odgovorio na pitanje gdje je ‘plafon‘ mladog napadača.

- To je jako teško procijeniti. Odlazak u Austriju za njega je fenomenalan potez. Samo tako će vidjeti za što je sposoban. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. siječanj 2023 10:26