StoryEditorOCM
Domaći nogometSUSJEDI ODUŠEVLJENI

I srpski mediji u ekstazi zbog novog hrvatskog uspjeha. Blic: ‘Svijet je vidio zašto su Vatreni... Oršićeva ‘kifla‘ poslala je Hrvatsku na postolje‘

Piše Pero Smolčić
17. prosinca 2022. - 18:07
TOPSHOT - Croatia‘s forward #18 Mislav Orsic (C) celebrates with teammates after scoring his team‘s second goal during the Qatar 2022 World Cup third place play-off football match between Croatia and Morocco at Khalifa International Stadium in Doha on December 17, 2022. (Photo by Odd ANDERSEN/AFP)Odd Andersen/Afp

"Svijet je vidio zašto su Vatreni: Maroku povijest bez nagrade, Oršić poslao Hrvatsku na postolje!", takav naslov donosi srpski Blic.

I naši susjedi morali su priznati da je hrvatska reprezentacija u samom svjetskom vrhu.

- Sudar za postolje riješio je Mislav Oršić, momak iz zagrebačkog Dinama koji je predodređen za velike utakmice. Spakovao je trijumf nad Brazilom u četvrfinalu, a i protiv Maroka je imao najviše inspiracije. Pogodio je prelijepu "kiflu" u 42. minuti, što će se na kraju ispostaviti kao trenutak odluke - pišu u Blicu.

Portal lista "Danas" pobjedu za treće mjesto na SP-u Katru opisuje naslovom: "Svjetsko nogometno prvenstvo 2022: ‘Zoro‘ Gvardiol i Oršić za novi uspjeh Hrvatske – ponovo treća na svijetu".

"Večernje novosti" konstatiraju: "Nogomet je s...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 07:58