StoryEditorOCM
Domaći nogometzadnji trening

Evo kakav je travnjak Hrvatsku dočekao na Poljudu, a samo jedan reprezentativac trenirao je u kratkim rukavima

Piše Frane Vulas
24. ožujka 2023. - 18:40

Posljednji trening pred okršaj s Walesom reprezentacija Hrvatske odradila je dan prije susreta na Poljudu. Bio je to ujedno i prvi trening koji su izabranici Zlatka Dalića odradili u Splitu, prethodna četiri odradili su u Dugopolju kako bi se travnjak Poljuda u što većoj mjeri sačuvao.

Poljudski travnjak izgledao je korektno, a u prvih 15 minuta koliko je trening bio otvoren nije Dalić otkrivao karte. Izostao je samo Bruno Petković koji je zbog ozljede trenirao po posebnom programu, svi ostali reprezentativci su trenirali zajedno. Petković je već otprije otpao za Wales, a upitan je i za gostovanje u Turskoj 28. ožujka. Po zaista ugodnom vremenu za ovo doba godine gotovo svi reprezentativci su na početku treninga trenirali u dugim rukavima, samo jedan u kratkim – Marko Livaja.

Stadion se već uvelike priprema za utakmicu. Uzduž istočne tribine postavljeni su brojni transparenti, grbovima Saveza ukrašene su klupe za pričuvne igrače...

Wales neće ni trenirati na Poljudu, jutros su prije polaska za Split trenirali u Cardiffu, a travnjak će osjetiti tek prije utakmice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. lipanj 2023 01:48