StoryEditorOCM
Domaći nogometdugopolje raport

Bivši kapetan Hajduka jedan od trojice koji su preskočili trening reprezentacije, navratio i nekadašnji NBA košarkaš

Piše Frane Vulas
22. ožujka 2023. - 18:36

Josip Juranović dobio je poštedu na večerašnjem treningu reprezentacije Hrvatske na stadionu Sportskog centra Hrvatskih vitezova u Dugopolju. Preskočio je bivši kapetan Hajduka Juranović trening tri dana prije okršaja s Walesom na rasprodanom Poljudu (subota, 20.45 sati), treći trening u Dugopolju, ali ne bi trebao biti upitan za nastup.

Nije trenirao ni ozlijeđeni Bruno Petković. Napadač Dinama ozlijedio se u nedjeljnoj domaćoj prvenstvenoj pobjedi nad Rijekom i njegov nastup je upitan, mogao bi preskočiti Wales, ali i gostovanje u Turskoj 28. ožujka.

Momčadi se još nije priključio bivši vratar Hajduka Ivo Grbić. Čuvar mreže Atletico Madrida trebao bi se reprezentaciji priključiti tijekom večeri.

Na trening je navratio i bivši NBA košarkaš Damjan Rudež. Nekadašnji igrač Splita i hrvatski reprezentativac zadržao se u razgovoru s tehničkim direktorom reprezentacije Stipom Pletikosom i glasnogovornikom Tomislavom Packom.

Trening je bio otvoren petnaestak minuta za medije, a zbog straha od stanja travnjaka na Poljudu i u četvrtak će reprezentacija ponovno trenirati u Dogopolju kako bi se travnjak splitskog stadiona u što većoj mjeri sačuvao za subotu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2023 22:49