StoryEditorOCM
Splitsablasni restorani

Ugostitelji na aparatima: Prostori su nam prazni, da nije štekata, mogli bi stavit ključ u bravu! Dezinficijensi, maske, razmak, sve je tako psihozno

24. listopada 2020. - 14:02

- Stolovi su nam unutra razmaknuti, eno vidite, razmak koliko treba bit...Maske su svima na licima. Upozoravamo goste da ih ne skidaju dok ne dođe hrana. I osoblje je kako triba. Dezinficijensi di god tribaju, u ponoć se okreće ključ u bravi...

Sve je po peesu, a opet, sve je psihozno. Nama je posao ugostit čovika, a zbog propisanih mjera mi ga stalno gnjavimo s nečim, trčimo za njim dok se diže, sjeda, ide na wc, peri ruke, stavi masku...

Nije lako sve to pratit, ali izgurat ćemo mi to, jer nema nam druge - govori nam Danijel Nikolla, poznati splitski ugostitelj kojeg srećemo ispred njegovog restorana "Corto Maltese" kraj Peškarije. Mali štekat čak je i popunilo nekoliko gostiju, mahom mlađih Splićana.

Unutra nema nikog, što zbog toplog...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. studeni 2024 03:33