Program Štorija o‘ spize počeo je jučer u 18 sati na Peškariji. Mnoštvo domaćih i turista ulazili su na Peškariju kako bi probali specijalitete iz Trogira, Kaštela, Solina i Omiša - poljički soparnik, solinske tripice, kaštelansku sipu i bob, trogirske rafiole i kaštelanska vina. Na Peškariji su se izmjenjivali posjetitelji koji su oduševljeni dalmatinskom hranom i pićem, ali i manifestacijom.
StoryEditorOCM
Splitaroma dalmacije
Turisti i domaći guštali na Štorijama o’ spize na Peškariji: ‘Ovo je za prste polizat!‘
21. listopada 2023. - 09:19
Bozidar Vukicevic/Cropix
Trogirani, Kaštelani, Solinjani i Omišani ispunili su Peškariju aromama tradicionalne dalmatinske spize, kako bi Splićanima i njihovim gostima prezentirali najsjajnije bisere svoje kužine.
Kaštelansku eno-gastronomsku ponudu predstavila je Srednja škola Braća Radić Kaštel Štafilić Nehaj, s različitim slanim i slatkim zalogajima, pučki kuhar Želj...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....