
Popularni gastronomski kutak splitskog Pazara, Pigeria Gudin slavi svoj prvi rođendan. U nedjelju, 27. travnja, od podne, Gudin organizira proslavu koja će objediniti ono po čemu su postali prepoznatljivi: vrhunsku glazbu, masnu spizu i neopterećenu atmosferu u srcu grada.
Pod motom “prvo praščarenje”.
Događaj otvara glazbeni takeover Adriatic Social Club DJ-a, koji će vinilima sa starog Mediterana prostor pazara pretvoriti u retro glazbenu oazu. Neće nedostajati ni iznenađenja – u goste dolazi Tihomir Krklec, poznatiji kao Afrika, koji će pripremati delicije u suradnji s ekipom iz Parasole, a ne isključuje se mogućnost da i on zavrti koju ploču, poznato je da se dobro snalazi i iza pulta.
Za tekući dio programa zaduženi su stručnjaci iz Bar Sistema, koji će posluživati koktele dostojne svake ozbiljne proslave. Uz njih se toči i pivo, ali i crno vino koje uvijek dobro legne uz ono što dolazi iz Gudina smoker lokomotive.
Rebarca, mazalice i sve što je masno – rođendanski meni za pamćenje.
Za rođendan, Gudin izbacuje greatest hits svojeg menija: pršut crne slavonske svinje s eko farme Sin Ravnice, mazalice, dimljena salata od kupusa, ćevape i još mnogo toga
Za sve koji su tijekom godine barem jednom “omastili brk” kod njih, Gudin priprema i simbolične poklone – znak zahvalnosti za vjernost i podršku.
-Prošla je godina dana otkad smo okrenuli prvo prase na pazaru. Htjeli smo proslavit s ekipom koja nas je gurala od početka, i sa svima koji su nas tek nedavno otkrili. Bit će spiza, mjuze, vina, pive, koktela, i, naravno, rebaraca. Pravo rođendansko slavlje, ali u našem điru- poručuje vlasnik Mladen Livaja.
Ulaz je slobodan, a svi su pozvani – pod uvjetom da dođu gladni.
Komentari (0)
Komentiraj