StoryEditorOCM
Splitkrim istraga

Novi detalji teške nesreće u Splitu u kojoj se zbog pijanog vozača djevojčica bori za život; oglasila se policija...

Piše Split SD
2. srpnja 2024. - 16:58

Iz splitske policije javljaju nove detalje vezano za tešku prometnu nesreću koja se dogodila sinoć oko 21.15 sati na kolniku Solinske ulice, kada je alkoholizirani 47-godišnjak prešao u suprotnu traku i udario u auto u kojem se nalazila vozačica s četvero djece.

- Policijski službenici Postaje prometne policije Split dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu opisanog čl. 227. st. 2.i 5. Kaznenog zakona RH, te je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku - javili su iz policije.

image
Vojko Bašić/Cropix

Pijani vozač sinoć se u Splitu zabio u auto s vozačicom i četvero djece. Djevojčica s ozljedom glave se bori za život

Podsjetimo, vozačica i jedna djevojčica zadobili su teške tjelesne ozlijede i zadržani su u bolnici, s tim da je djevojčica u životnoj opasnosti, a vozačica ima prijelome kralježaka i zadržana je na opserrvaciji. Ostali su pušteni na kućnu njegu

Vozač je uhićen, a radi se o recidivistu u činjenju prometnih prekršaja, te je do sada prekršajno prijavljivan zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, prolasku kroz crveno svjetlo i brzine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. srpanj 2024 17:03