StoryEditorOCM
SplitNAPADI OPORBE

Kerumova vijećnica oplela po Ivoševiću zbog zabrane gledanja utakmica: ‘Smeta mu domoljublje i ono što nas ujedinjuje!‘

Piše SPLIT SD
12. lipnja 2024. - 21:45

Još se uvijek komentiraju i kritiziraju jučerašnje izjave splitskog dogradonačelnika Bojana Ivoševića koji je u dnevniku RTL-a potvrdio da neće biti gledanja utakmica na štekatima ugostiteljskih objekata na Rivi i Matejuški. Nakon što su mu odgovorili i kontrirali Tomislav Šuta, Željko Kerum i brojni drugi oporbenjaci, a red je došla i Lidija Bekavac.

- Ivošević ponovno pokazuje svima javno, bez imalo srama tko je i što je. Omalovažava hrvatsku reprezentaciju i sve ono što ona znači i predstavlja svakome od nas u Lijepoj našoj - ustvrdila je na svom Facebook profilu gradska vijećnica iz redova HGS-a te je pritom napala Ivoševića da mu smeta - domoljublje. 

- Svi smo svjedoci kako nas posljednjih godina ponajviše ujedinjuje upravo naša nogometna reprezentacija zbog koje istok i zapad, sjever i jug Hrvatske živi i diše kao jedno i to je ono što njemu zapravo smeta. Ovakvom porukom on djeluje protiv našeg hrvatskog identiteta i sa ovim šalje poruku podjele, mržnje i frustriranosti prema bilo kojem obliku domoljublja pa tako i gledanju hrvatske reprezentacije na našoj lipoj splitskoj Rivi - tvrdi Bekavac uz napomenu da je njegovo spominjanje Hajduka pokušaj manipulacije navijačima.

- Do sada smo svi mogli zaključiti da nije baš uspješan na položaju koji obnaša, a sada je još gori u ideologiji koju besramno nameće. Ovo je nedvojbeno još jedan porazni presedan u povijesti grada Splita od kada je Puljak gradonačelnik, ovo je najbolji pokazatelj i odraz vlasti u gradu koja ne radi ono što bi trebala, već nameće ono što ne smije - zaključuje Kerumova vijećnica.

image
Facebook Lidija/Bekavac
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. lipanj 2024 00:41