StoryEditorOCM
Splitza svakog po nešto

Evo izvrsne prilike za posao u Splitu! Gradska ustanova traži čak 30 radnika, plaća je odlična, otkrivamo detalje

Piše Ana Pivčević
8. kolovoza 2024. - 19:10
Split, 300319. Odrzana jos jedna volonterska akcija na Marjanu u kojoj su uklanjane grane i deblovina ispiljenih stabala.Jakov Prkic/Cropix

Javna ustanova za upravljanje park-šumom Marjan (JUPŠ Marjan) traži 30 studenata za rad na različitim pozicijama. 

Preko Student servisa traže 10 studenata za čišćenje i održavanje okoliša, 10 studenata za rad na plaži za invalide i 10 studenata za protupožarno osmatranje.

- Radno vrijeme za rad u šumi je od ponedjeljka do petka od 5.30 do 13.30 sati, s pauzom od 10.30 do 11 sati. Cijena rada je osam eura po satu i naravno uvećana za rad nedjeljom i praznicima za 50 posto, a period rada je do daljnjega. U opis poslova spada zalijevanje zelenih površina, izvlačenje granjevine i komunalni poslovi - objasnio nam je Stipe Mušura, viši stručni suradnik zaštite na radu, sigurnosti i zaštite od požara u gradskoj ustanovi.

image

Stipe Mušura, viši stručni suradnik zaštite na radu, sigurnosti i zaštite od požara u JUPŠ Marjan

Tom Dubravec/Cropix

Studenti koji se jave za rad na invalidskoj plaži na Benama po satu će biti plaćeni 7,50 eura, a nedjeljom i praznikom satnica će biti za 50 posto viša. U opis poslova spada asistencija osobama s posebnim potrebama, a studenti na ovoj poziciji bit će potrebni do 15. rujna. 

image



 

Nikola Vilić/Cropix

- Što se tiče protupožarne zaštite, motritelji će raditi na lokacijama unutar park šume - Veliki vrh, Spinutska vrata te rampe Vodosprema i Institut. Radno vrijeme na tim lokacijama je 0-24. Cijena rada je šest eura po satu, uvećana za noćni rad, rad nedjeljom i praznicima za 50 posto. Period rada na ovoj poziciji je do daljnjega, osim Velikog vrha na kojem su studenti potrebni do 30. rujna. 

Opis poslova na ovoj poziciji jest protupožarno motrenje i rana detekcija požara te javljanje nadležnim službama. Rad na rampama podrazumijeva pored motrenja i kontrolu ulaska motornih vozila u zaštićeno područje. Svi studenti su obučeni za početno gašenje požara, kao i osposobljenost za rad na siguran način - kazao nam je Mušura. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. rujan 2024 18:05