StoryEditorOCM
Splitsplitski hdz-ovac

Budimir o Puljkovim najavama projekata: ‘Profesor od obećanja se razmahao. Lako je obećavati, valja rukave zasukati‘

Piše split sd
10. listopada 2024. - 18:49

Potpredsjednik splitskog HDZ-a Ivica Budimir komentirao je projekt uređenja Rive koji je danas predstavio gradonačelnik Ivica Puljak sa svojim zamjenicima. 

Puljak predstavio novi projekt uređenja splitske Rive; investicija je vrijedna skoro 20 milijuna €, prvi radovi kreću...

- Grad je prodisao, kazao je, nonšalantno naš gradonačelnik, dok je požar na Karepovcu još uvijek tinjao.

Doktor prezentacija je, naime, jako aktivan u posljednje vrijeme. Profesor od obećanja se razmahao. Od Kopilice, sportskih centara, stadiona na Brodarici pa eto sad i do nove Rive. Licitira ciframa, nabraja puste milijune, silne milijarde. Ovdje pet milijuna, tamo deset milijuna, na Kopilicu četiri milijarde...

Prva faza u jesen 2025., druga faza 2026., pa treća nekad tamo iza... Ne mogu se ne zapitati što je s planovima iz 2021. i 2022.?!

Možda je Puljak zaboravio kako je u prvoj godini mandata obećao POS stanove i novi GUP. Niti stanova, niti GUPa, a mogle bi pasti i predložene mu izmjene. Obećao je i očistiti grad, svi znamo kako je to ispalo. Prvi i jedini je izračunao koliko koštaju sve ceste u gradu, sve je izračunao, ali nije napravio niti metar. Lako je obećavati, valja rukave zasukati.

Puljka su za razliku od idućeg splitskog gradonačelnika dočekali pripremljeni projekti spremni za provedbu i realizaciju. Što će Obećanko dogodine ostaviti novom gradonačelniku, pitanje je koje me brine.

Nadu mi pak daje činjenica kako Splićani nisu ni ludi ni slijepi - napisao je Budimir. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. listopad 2024 18:49