StoryEditorOCM
Obalasuhe špine

Dobar dio Solina i Podstrane u ponedjeljak ostaju bez vode, ali u pomoć stižu cisterne. Iz ‘Vodovoda‘ mole potrošače...

Piše Županija SD
30. lipnja 2024. - 23:18

Iz "Vodovoda i kanalizacije" obavještavaju potrošači vode na području Solina - ulice Gašpini, Don Frane Bulića, Mosećka, Topini, Don Lovre Katića, Sesartići, Frankopanska, Kardinala Franje Kuharića, donji dio ul.Kneza Trpimira, dio ul. Zgon,Poljaci, Livanjska i dio Kliškogi puta) da će im zbog radova na vodovodnoj mreži biti prekinuta opskrba vodom u ponedjeljak, 1. srpnja od 8 do 15 sati. Auto cisterne za pitku vodu nalaziti kod vrtića u ul. Don Lovre Katića kod 52a.

Bez vode će u ponedjeljak od 8.30 pa sve do 17 sati biti i potrošači na području Podstrane, predio Sv. Martin od neparnog broja 61 i parnog broja 16 do kraja Mutograsa. Cisterna s pitkom vodom bit će postavljena na lokaciji kod Tommya (kod vatrogasaca) i po sredini Mutograsa (ugibalište).

- Molimo potrošače da osiguraju potrebne zalihe vode za potrebe kućanstva i poslovnih prostora. Također molimo da se ne koriste uređaji za čiji rad je potrebna voda u količini i tlaku iz javne vodovodne mreže. Upozoravaju se potrošači da nakon  ponovnog puštanja vode može doći do zamućenja dok se ne uspostave normalni uvjetI tečenja - navode u ViK-u.

Za sve dodatne obavijesti možete se obratiti Pozivnom centru "Vodovoda i kanalizacije" na broj 021 545 900, ili vodovodnoj mreži Solin na 021 210 700.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. lipanj 2024 23:29