StoryEditorOCM
Savjetišteta bacit

Evo što učiniti s preostalim jajima, šunkom, francuskom, pečenjem i sirnicama: imamo super rješenja i odličan recept

Piše Tea Sumić Miletić
2. travnja 2024. - 10:29

Neki su već slistili sve sirnice, kolačiće, šunkice i jaja, drugi više ne znaju što bi s njima. A i polako su se počeli sušiti.

Hranu je grehota baciti i zato smo se danas pozabavili idejama za iskoristiti ostatke uskrsnog blagovanja. Donosimo vam nekoliko zgodnih ideja što s pečenjem, jajima i šunkom, a zatim, kao šećer na kraju, otkrivamo super recept za iskoristiti ostatke sirnice, a isti će sjajno funkcionirati i s ostaima biskvita, peciva pa čak i kruha.

No, počnimo sa slanim.

Ako vam je ostao još koji komadić šunke, pršuta, sira i tome sličnog, maknite ih s plate, pobacajte komadiće povrća s kojima ste platu garnirali (osim ako još izgledaju svježe i primamljivo, u tom ih slučaju iskoristite u salati), a sve preostalo pospremite u posudice koje se dobro daju zatvorit...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. studeni 2024 22:30