StoryEditorOCM
Slanosočno i moćno

Zapečene palačinke po ovom su receptu super zahvaljujući jednom detalju. Ovo pikantno jelo neki vole više od bureka...

Piše Spiza SD
21. studenog 2023. - 19:40

Ako ste raspoloženi za nešto ukusno, toplo i zapečeno, imamo super prijedlog. Nema rastezanja kora, nema odmrzavanja lisnatog tijesta, nema veze što se niste sjetili kupiti canelone - samo se trebate potruditi ispeći nekoliko palačinki.

Dok mutite tijesto za palačinke i dok ih pečete, pristavit ćete luk da se dobro ispirja, a zatim mu dodati mljeveno meso. Pečene palačinke zatim ćete lijepo zapeći i eto vam poslastice koja je izvrsna i sutradan.

Recept smo vam već zapravo otkrili, ali evo da ne bude zabune oko količina i točnog redoslijeda, a otkrit će vam i što se treba napraviti s napunjenim palačinkama prije nego idu u pećnicu - ključno je za sočnost.

Zapečene palačinke

Sastojci: 

300 g mljevenog mesa
250 g brašna
250 ml kiselog vrhnja
250 ml mlijeka
100 ml mineralne...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. prosinac 2024 12:39