Ako ste raspoloženi za nešto ukusno, toplo i zapečeno, imamo super prijedlog. Nema rastezanja kora, nema odmrzavanja lisnatog tijesta, nema veze što se niste sjetili kupiti canelone - samo se trebate potruditi ispeći nekoliko palačinki.
Dok mutite tijesto za palačinke i dok ih pečete, pristavit ćete luk da se dobro ispirja, a zatim mu dodati mljeveno meso. Pečene palačinke zatim ćete lijepo zapeći i eto vam poslastice koja je izvrsna i sutradan.
Recept smo vam već zapravo otkrili, ali evo da ne bude zabune oko količina i točnog redoslijeda, a otkrit će vam i što se treba napraviti s napunjenim palačinkama prije nego idu u pećnicu - ključno je za sočnost.
Zapečene palačinke
Sastojci:
300 g mljevenog mesa
250 g brašna
250 ml kiselog vrhnja
250 ml mlijeka
100 ml mineralne...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....