Jedna od najvećih grešaka vezanih uz pripremu špinata je prekuhavanje - nakon što se dugo kuhao u vodi, špinat je daleko siromašniji po pitanju sadržaja nutrijenata, a također je i siromašniji okusom. Kako vam najkorisniji sastojci špinata više ne bi bježali u vodu, promijenite način njegove pripreme - kad god je to moguće, umjesto da ga lešate vi ga ispirjajte. Vrlo je jednostavno, a daleko je zdravije i ukusnije.
StoryEditorOCM
Slanoizbjegnite grešku
Špinat pripremljen na ovaj način je najzdraviji, a mnogi tvrde i najukusniji. Sve je gotovo za par minuta, isprobajte!
14. studenog 2023. - 08:05
Shutterstock
Sve što trebate napraviti je očistiti i oprati špinat, zatim ga otresti od suvišne vode. Nemojte ga sasvim posušiti, dobro je da ostane vlažan. Zatim ga stavite na hladno maslinovo ulje - bit će vam dovoljno onoliko koliko treba da u tankom sloju prekrije dno teće u kojoj ćete ga pripremati - a zatim dodajte špinat, posolite ga i u...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....