StoryEditorOCM
ŽupanijaVodice

Nelka Tomić zasjela u Brankinu fotelju: Prioritet će mi biti izgradnja dječjeg vrtića - u realizaciju krećemo već na jesen

Piše Infovodice
12. lipnja 2017. - 16:31

U ponedjeljak je u uredu gradonačelnice Vodica, dosadašnja dugogodišnja gradonačelnica Branka Juričev Martinčev predala vlast novoizabranoj gradonačelnici dr. Nelki Tomić. Tom prilikom Branka Juričev Martinčev novu gradonačelnicu ukratko je upoznala sa stanjem u Gradu, financijama, imovinom i tekućim projektima, izvještava portal Infovodice.
 
- Uvjerena sam da uz svoje iskustvo i znanje koje imate da ćete znati prepoznati ono što je najpotrebnije za naš Grad i voditi ga dobro, a isto tako da ćete uvesti brojne novine koji naš grad i naši građani zaslužuju – izjavila je Branka Juričev Martinčev prilikom primopredaje gradonačelničkih dužnosti novoj gradonačelnici Nelki Tomić uz zahvalu.
- Nakon 12 godina časnog vođenja ovog grada zahvaljujem se svim našim građanima, suradnicima i medijima, a ja ću uvijek biti otvorena za suradnju i sugestije jer Vodice i Vodičani su u mom srcu.

Nova gradonačelnica se zahvalila Branki Juričev Martinčev:
- Hvala Branki Juričev Martinčev koja je za naš Grad učinila mnogo, a ja ću se truditi nastaviti istim putem. Također hvala svim građanima na ukazanom povjerenju i obećavam da ih nećemo iznevjeriti - izjavila je Nelka Tomić

Na novinarsko pitanje koji su prioritetni planovi i projekti, gradonačelnica Nelka Tomić je odgovorila da je to dječji vrtić za kojeg je spremna projektna dokumentacija i da bi se u realizaciju tog projeta trebalo krenuti na jesen, pišu Infovodice.

Nakon primopredaje nova se gradonačelnica dr. Nelka Tomić upoznala sa svojim novim suradnicima i djelatnicima Gradske uprave Grada Vodica.














 

27. travanj 2024 10:52