StoryEditorOCM
ŠibenikAnketa

Doznajte koliko često Šibenčani putuju ili ih više drži misto?

25. svibnja 2017. - 16:34



Matija Bumbak, službenik: Volim putovati i mogu reći da putujem dosta. I više bih da je moguće, a nikad mi nije bilo jasno kako neki ljudi gotovo cijeli život provedu na putovanjima, kako to usklade?



Sonja Šarinić, službenica: Ja sutra putujem u Pulu, i često sam u Šibeniku jer mi tu živi kćerka. To su moja najveća putovanja, mene više drži misto, iako za češća putovanja danas ne treba imati puno novca.



Ivana Bujas Rupić, službenica: Volim putovati i zahvaljujući poslu putujem često. Ne bih se nikad odlučila na nekakvo avanturističko putovanje, a danas se mogu naći pristupačni aranžmani i putuje se vjerojatno više nego ikad.



Slavka Vrcić, trgovkinja: Ne odlazim iz Šibenika radi drugih obveza, a za putovanja ipak treba novca, pa i za ona najjeftinija. Doduše, ja sam vjerojatno i osoba koju drži misto, tako da je i to razlog što malo putujem.



Marijana Zjačić, službenica: Putujem često, uglavnom po Hrvatskoj i volim putovati. Mislim da bi svatkome od nas bilo dobro s vremena na vrijeme promijeniti sredinu, tako obnavljamo snage. Ne treba ići nigdje daleko.

03. lipanj 2024 23:22