StoryEditorOCM
ŠibenikTop 5 torbica u 2023. godini

CCC predstavlja nove trendove na području modnih dodataka. U ovoj godini možemo očekivati pregršt uzbudljivih noviteta u svijetu torbica

Piše PROMO
25. travnja 2023. - 10:26

 

Modni svijet neprestano se mijenja, a s njim i trendovi na području modnih dodataka, posebice kada je riječ o torbicama. U ovoj godini možemo očekivati pregršt uzbudljivih noviteta u svijetu torbica. U nastavku članka upoznat ćemo se s trendovima na području torbica koji će obilježiti modnu scenu 2023. godine.

Boje, uzorci i oblici

Jedan od trendova koji će zavladati ulicama gradova su torbice s geometrijskim oblicima. Torbice u obliku kocke, cilindra ili čak piramide privlače pozornost svojim neobičnim dizajnom. Ove torbice ističu se u gomili i savršeno nadopunjuju minimalističke ili avangardne modne kombinacije. Bez obzira nosite li ih za dnevne šetnje gradom ili večernje izlaske, ove torbice donose dašak moderne umjetnosti u vašu svakodnevnicu.

Kako bismo istaknuli još jedan trend, prelazimo na torbice s remenima upečatljivih uzoraka i boja. Ovaj trend odnosi se na razne stilove torbica, od manjih crossbody torbica do većih tote torbi. Remeni s cvjetnim, životinjskim ili apstraktnim uzorcima pružaju mogućnost personalizacije torbice i dodaju dozu osobnosti vašem izgledu. Svježi trend koji će obilježiti 2023. godinu su torbice s resama. Rese dodaju teksturu i pokret torbici čineći svaki outfit dinamičnijim i živahnijim. Rese se mogu naći na različitim vrstama torbica, od clutch torbica do crossbody modela. Ovaj trend savršen je za žene koje žele dodati dozu boho šarma svojim kombinacijama ili jednostavno unijeti malo razigranosti u svoj stil.

Još jedan moderni trend dolazi u obliku mikro-torbica. Iako su male i kompaktne, ove torbice nose veliku modnu ulogu. Mikro-torbice dolaze u različitim oblicima i stilovima, od vintage modela do futurističkih dizajna. Iako možda nisu najpraktičnije za svakodnevno nošenje, one su savršen modni dodatak za posebne prilike ili događaje kada želite naglasiti svoj outfit.

Istraživanje novog i neviđenog

Svježi trendovi uključuju torbice s apstraktnim, umjetničkim ili tipografskim logotipima koji dodaju vizualni interes. Te torbice pokazuju vašu povezanost s određenim stilom ili estetikom. Ovaj pristup daje vam slobodu da istražite nova modna imena ili odaberete torbicu s logotipom koji odražava vašu osobnost i stil.

Svi ovi trendovi ženskih torbi za 2023. godinu predstavljaju raznolikost i kreativnost koja se očekuje na modnoj sceni. Uz to, važno je istaknuti da moda ne mora biti ograničavajuća. Dok eksperimentirate s ovim trendovima, ne zaboravite da je ključ uspješnog stila kombiniranje trendova s osobnim preferencijama i udobnošću. Vaša torbica treba biti produžetak vaše osobnosti i izražavati vaš jedinstveni stil.

Kako biste bili sigurni da ste odabrali pravu torbicu, razmislite o svom načinu života, potrebama i trenutnim ormaru. Odabrana torbica treba nadopunjavati vaše već postojeće odjevne komade i omogućiti vam da s lakoćom prelazite između različitih prilika i situacija. Svakako provjerite CCC ponudu torbica u trgovinama i online jer ćete se zaljubiti u predivne modele poznatih svjetskih imena. Osim što oduševljavaju raznolikošću, torbice iz CCC ponude odišu suvremenim trendovima i s lakoćom se prilagođavaju različitim stilovima.

27. travanj 2024 13:57