StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetSPREMA SE SPEKTAKL

Stigla je potvrda: Doček Vatrenih u nedjelju, poznato je i tko će svirati!

Piše Vanja Nezirović, Klara Rožman
14. prosinca 2022. - 12:46

Na dočeku hrvatske nogometne reprezentacije koji je s ponedjeljka popodne prebačen na nedjelju popodne na Trgu bana Josipa Jelačića trebali bi, neslužbeno doznajemo, nastupiti Prljavo kazalište, Jura Stublić i Film, Indira Levak i Jole.

Spomenuti nastupi navodno su već dogovoreni, no u Gradu Zagrebu još nisu mogli reći ništa konkretno o planiranom programu. Također nije poznato ni kad bi sam program dočeka trebao početi jer se sve dogovara, doznajemo, ‘u hodu‘.

U organizaciji samog dočeka sudjeluje i udruga ‘Mi Hrvati‘.

Pratio sam sve utakmice naših Vatrenih i čast će mi biti nastupiti na njihovom dočeku u Zagrebu - govori Jura Stublić, koji strastveno prati nogomet.

- Gledao sam mnoge utakmice na Svjetskom prvenstvu, a naravno da nisam propustio ni jednu utakmicu naše reprezentacije. Naši sportaši na ovom SP-u donijeli su nam mnogo sreće - ističe glazbenik koji priznaje da mu je najstresnije bilo gledati posljednju utakmicu, onu što ju je jučer Hrvatska igrala protiv Argentine.

Jura Stublić koji će u nedjelju na dočeku Vatrenih na Trgu bana Jelačića biti jedan od glazbenika koji će uveličati doček naših sportskih junaka u danima što slijede odlučit će koje će pjesme izvesti na tom spektaklu. Neće to biti lagan posao, jer on ima bezbroj hitova koje voli publika svih generacija. Što god pjevao, sigurni smo da će biti ludo i nezaboravno.

 

02. svibanj 2024 06:27