StoryEditorOCM
Crna kronikaveć je u zatvoru

Državno odvjetništvo podignulo optužnicu protiv 23-godišnjaka koji je u stanu u Vodicama držao kokain i travu. Drogu je otkrio policijski pas

Piše Šibenski.hr
24. lipnja 2021. - 17:54
Arija, pas za droge šibenske policije, može se pohvaliti još jednim lijepim ulovomNikolina Vuković Stipaničev/Cropix

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku podignulo je optužnicu protiv 23-godišnjaka zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

- Mladića (23) se tereti da je 27. svibnja 2021. u stanu u Vodicama, protivno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga, u cilju daljnje prodaje, držao 20,77 grama droge kokain i 246,76 grama droge konoplje – izvijestio je DORH. 

U optužnici je predloženo da se protiv okrivljenika produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Podsjetimo, po nalogu Županijskog suda u Šibeniku, 27. svibnja u Vodicama je izvršena pretraga obiteljske kuće koju koristi osumnjičenik, kojom prilikom je službeni pas za detekciju droga Arija reagirala na drogu. Pretragom je pronađena i od osumnjičenika oduzeta 31 PVC vrećica ispunjena bijelom praškastom materijom karakterističnog izgleda za opojnu drogu kokain, jedna PVC vrećica ispunjena zelenom biljnom materijom karakterističnog izgleda za drogu marihuana, jedna digitalna vaga za precizno mjerenje i oko 12.000 kuna.

26. travanj 2024 22:55