StoryEditorOCM
ShowbizONA JE TOMOVA KĆI

Suri debitirala kao glumica u mjuziklu, njezino ime na plakatima iznenadilo sve: više ne želi da je zovu Cruise?

Piše SCENA SD
11. svibnja 2024. - 09:02

Početkom svibnja Suri Cruise (18) debitirala je kao glumica u mjuziklu "Head Over Heels". Broadwayska radionica (škola glume za mlade) svake godine donosi produkciju na pozornicu. Suri se prestavila u ulozi Philoclee. Zanimljivo je ime koje piše na plakatu,  na popisu glumaca: Suri Noelle!

Ali prema njenom rodnom listu, njeno ime je Suri Cruise...

Je li to još jedan pokazatelj koliko je loš njezin odnos s tatom? Njih dvoje su bili otuđeni godinama. Katie Holmes (45), megazvijezda se okrenula od svoje djece i bivšeg, navodno po nalogu scijentologije. Sekta s kojom je Tom Cruise (61) desetljećima usko povezan. 

image

Tom Cruise ide na posao

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Ne bi bilo veliko iznenađenje da Suri prekine posljednju preostalu vezu s ocem. Kruže glasine da je do sada imala vezu samo zbog alimentacije. Navodno je glumac potpomagao svoju kćer s 40.000 dolara (oko 38.000 eura) mjesečno. Međutim, prema američkom zakonu, samo maloljetnici primaju obvezne isplate uzdržavanja.  Čak i ako odluče pohađati sveučilišta, kao što je uobičajeno u SAD-u. A to košta u prosjeku 150.000 dolara! Za Cruisea, čije se bogatstvo procjenjuje na 600 milijuna dolara, svota ne bi predstavljala problem.

Suri je jedino biološko dijete Toma Cruisea. Suri je prošloga mjeseca napunila 18 godina. Zajedno s bivšom suprugom Cruise je 1995. posvojio Isabellu (31) i Connora (29). Njih dvoje, kako se navodi, nisu imali kontakta s Nicole Kidman (56) od rastave 2001.

Isabella i Connor su odgajani u duhu scijentologije i danas povezani sa sektom - za razliku od Nicole. Prošloga tjedna Cruise i njegova djeca pozirali su bivšem nogometašu Derricku Brooksu (51).

image

Tom Cruise, Bella i Connor 

Planet Photos/planet/profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. svibanj 2024 23:31