StoryEditorOCM
PromoLjeto s Lansonom

Pronašli smo pjenušavo piće s kojim ćete se najbolje rashladiti na vrućim ljetnim zabavama

Piše PROMO
18. srpnja 2024. - 16:31

Ljeto je u punom zamahu, a s njime i opuštene zabave, godišnji odmori na obali i otocima te prigode kada se valja rashladiti nečim osvježavajućim. Nije vrijeme za teška pića, a upravo zato ovih se dana u centru pažnje nalaze šampanjci ugledne francuske kuće Lanson.

Maison Lanson, jedna od najstarijih i najuglednijih šampanjskih kuća ponosi se svojom bogatom poviješću i inovativnim kreacijama koje već više od 260 godina oblikuju svijet šampanjca. Osnovana 1760. godine, kuća Lanson se temelji na obiteljskoj baštini, jedinstvenoj stručnosti, poštovanju prirode i kreativnosti.

S godišnjom proizvodnjom većom od četiri milijuna boca, Lanson pažljivo stvara elegantne šampanjce koji se ističu vitalnošću, voćnom notom i neponovljivom svježinom. Svaka boca nosi prepoznatljiv Lanson križ, bezvremenski simbol filozofije kuće koja promiče transparentnost, svježinu i odane veze s voljenima.

Sve šampanjce ove ugledne francuske kuce za hrvatsku distribuira LU-MA Ekskluziv, ponosna clanica nedavno osnovane ORKA Grupe, pod kojom su jos i drustva Bosnić, Slavonica i Fisherija.

image
© Alice Jacquemin/fisheye L‘a/

Ljeto s Lansonom: svježina i elegancija

Lanson Le Black, elegantan je šampanjac koji svoje ime duguje Victoru Lansonu iz 1937. godine, a nudi uravnotežen spoj vitalnosti i finoće, svježine i elegancije.

"Poslužite ga na temperaturi od 8 do 10 °C uz crvena mesa, losos, tunu, ribu na žaru, salatu od školjki, blagi i svježi sir i uživajte u osvježavajućem ljetnom obroku, bilo da je riječ o ručku ili svečanijoj večernjoj prigodi", poručuju stručnjaci iz LU-MA Ekskluziv društva.

Le Rosé: ljetni hit

Jedan od najomiljenijih ljetnih šampanjaca je Lanson Le Rosé. Ovaj šampanjac sa svojim suptilnim cvjetnim i voćnim notama (jagoda, crveni ribiz i pomelo) savršen je za uživanje s obitelji i prijateljima. Le Rosé je idealan za aperitive na terasama, sunčane ručkove i duge ljetne večeri. Bilo da uživate u bazenu, na plaži ili u vrtu, Lanson Le Rosé donosi osvježenje i eleganciju u svakom trenutku.

Šampanjskoj kući Lanson održivost i kvaliteta na pravom su mjestu, a iste vrijednosti dijeli i ORKA Grupa pa ne čudi da su upravo oni dobili ekskluzivno pravo distribuiranja na našim prostorima.

image
Thomas Reka/

Lanson je posvećen ekološkoj održivosti i kvaliteti. Ovdje valjda istaknuti Le Green Bio-Organic šampanjac, prvi biodinamički certificiran šampanjac koji je u stalnom asortimanu LU-MA Ekskluziv društva, a nosi prestižni Demeter certifikat. Ovaj šampanjac je savršen izbor za sve koji cijene održivost i vrhunsku kvalitetu.

image
Rapo/

Sve navedene šampanjce može se pronaći diljem restorana na našoj obali, kao i u Dalmaciji i našim otocima. Isto tako može se kupiti i u vinoteci Wine & Friends u Zagrebu, maloprodajnoj trgovini LU-ME Ekskluziv, jedne od vodećih domaćih kompanija za distribuciju vina i alkoholnih pića. Uz vinoteku u Zagrebu nalazi se i wine bar, gdje gosti mogu odabrati vino ili šampanjac iz široke ponude i otvoriti ga i konzumirati odmah.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. rujan 2024 13:22