StoryEditorOCM
PromoZA BRZU DISTRIBUCIJU

ORKA Grupa širi poslovanje po Dalmaciji: Otvoren njihov Prodajni centar Split

Piše PROMO
26. lipnja 2024. - 13:00

ORKA Grupa, skup renomiranih društava i brendova, poznatih po širokoj ponudi prehrambenih artikala i pića, dodatno je ojačala svoje poslovanje na području Dalmacije otvaranjem Prodajnog centra Split, koji je u naravi moderan logističko-distributivni centar velikih kapaciteta.

Ovaj novi centar, smješten u okolici Splita u Čaporicama, označava značajan korak naprijed u osiguranju kvalitetne i kontinuirane opskrbe prehrambenih proizvoda za cijelu regiju.

Podsjetimo, ORKA Grupa povezuje tvrtke Bosnić, Fisherija, Slavonica - brend Mesoprerada, the meat te društvo LU-MA Ekskluziv - brend Wine&Friends.

Nude široku paletu prehrambenih artikala, uključujući ribu, meso, mliječne proizvode i vrhunska vina u veleprodajnom i maloprodajnom obliku, sve na jednom mjestu. Sinergija poslovanja, ORKA Grupi donijela je povećanje volumena, veće resurse, znanja, optimizaciju poslovnih procesa.

Već sada broje više od 200 zaposlenih, raspolažu vlastitim kapacitetima za proizvodnju, doradu, preradu te logistiku i distribuciju roba, uglavnom na tržištu Republike Hrvatske.

Otvaranjem centra u Splitu, ORKA Grupa nastoji još bolje opskrbljivati ugostiteljske objekte, hotele i catering kuće diljem Dalmacije.

!Ovaj projekt je ključan za naše uspješno poslovanje u dinamičnom okruženju kakvo je tržište Dalmacije. Naš novi centar omogućava nam da pružimo personaliziranu uslugu prema svakom kupcu i osiguramo redovite i brze isporuke", pojasnio je Marko Burazin, predsjednik Uprave ORKA Grupe.

Partnerstvo s Roto dinamic društvom

Kao dio proširenja, ORKA Grupa je postala ekskluzivni partner ROTO dinamicu, čime si međusobno ova dva subjekta nadopunjavaju asortimane vrhunskih vina i pjenušaca, te osiguravaju bolju uslugu za kupce.

"Naši stručnjaci za vina imaju dugogodišnje iskustvo i bogato znanje koje će pomoći našim partnerima i kupcima da odaberu najbolja vina za svoje potrebe", dodaje Burazin.

Suradnja s lokalnim dobavljačima i partnerima

Osim što nudi široku paletu proizvoda, ORKA Grupa se ponosi suradnjom s lokalnim dobavljačima i partnerima iz Dalmacije.

Iz ORKA Grupe navode kako su ponosni što su povezani s lokalnim subjektima koji se bave logistikom i distribucijom. Zajedno rade na ostvarivanju zajedničkih vizija i pružanju vrhunske usluge svim svojim kupcima.

Novi Prodajni centar Split opremljen je modernom tehnologijom i omogućuje učinkovitu i brzu distribuciju proizvoda diljem Dalmacije.

"S našim novim centrom, moći ćemo još brže i učinkovitije odgovoriti na potrebe naših kupaca", zaključuju iz ORKA Grupe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 14:34