StoryEditor
ŽivotUopće ne jede?!

Znate li uopće što vam djeca gledaju na YouTubeu? Ova djevojka boluje od poremećaja prehrane, gotovo da promovira anoreksiju, a njezine snimke jedne su od popularnijih

Piše L.L.
20. prosinca 2018. - 11:22

Eugenia Cooney 24-godišnja je djevojka iz Massachusettsa koja je poput mnogih svojih vršnjaka odlučila dio svog života dijeliti na YouTubeu. Njezine snimke o kozmetici i modi jako su brzo postale omiljene među mladom publikom, ali u posljednje vrijeme prva asocijacija na Eugeniju je - anoreksija.

Naime, nije teško zamijetiti da djevojka ne izgleda zdravo i da mora uložiti prevelik napor u obavljanje sbakodnevnih stvari poput nanošenja šminke ili pak držanja kamere kojom bilježi snimke za koje mnogi smatraju da bi se trebale ukloniti s Youtubea. 

Dio obožavatelja u komentarima izražava zabrinutost jer Eugenija pred njihovim očima sve više propada dok je drugi dio bijesan jer na ovaj način, kako kažu, promovira anoreksiju.

Nedavno je objavila video pod nazivom "Jedan dan u životu Eugenije Cooney" koji je razbjesnio neke pratitelje. 

- Primijetite kako hrana nije dio njezina dana.

- Svi bi trebali prestati gledati Eugenijina videa. Ona misli da je snimanje vlastita propadanja jedini način da dobije preglede, ali to nije istina.

Može se vidjeti da je iscrpljena od glumljenja sreće pred kamerom.

Ponekad mi se čini da namjerno pokazuje premršavo tijelo kako bi je ljudi žalili. Zbog nje djeca misle da je ovakav izgled normalan, ona je loš utjecaj - samo su neki od brojnih komentara. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

01. ožujak 2021 02:45