“Vrhunski slavonski kulen savršeno se ljubi s moćnim i markantnim plavcem s Pelješca“, zaključili su sudionici radionice ‘Mjesto plavca malog u hrvatskoj gastronomiji’” održanoj pod stručnim vodstvom mr. sc. Franje Francema, dopredsjednika Hrvatskog sommelier kluba, u hotelu “Vestibul Palace“ u sklopu netom okončanog splitskog sajma vina i delicija “Vinski podrum“.
Gastronomsko sljubljivanje Slavonije i Dalmacije realizirano je na zanimljivoj i edukativnoj radionici u sklopu koje su sudionici kušali i dalmatinski pršut, te sir iz paške sirane “Gligora“ uz vina s Pelješca, Hvara i Brača - “Postup Radović“ 2009., Badelov “Ivan Dolac barrique” 2007., “Stina Plavac mali majstor” Jako vina iz 2010. i “Dingač“ PZ Dingač 2008..
“Kralj Dalmaci...
Gastronomsko sljubljivanje Slavonije i Dalmacije realizirano je na zanimljivoj i edukativnoj radionici u sklopu koje su sudionici kušali i dalmatinski pršut, te sir iz paške sirane “Gligora“ uz vina s Pelješca, Hvara i Brača - “Postup Radović“ 2009., Badelov “Ivan Dolac barrique” 2007., “Stina Plavac mali majstor” Jako vina iz 2010. i “Dingač“ PZ Dingač 2008..
“Kralj Dalmaci...