StoryEditorOCM
Životnagla zrelost

Zatrudnjela u 15. godini, rodila i postala hit na društvenoj mreži, od zarade plaća dadilju da može ići u školu

Piše mozaik sd
30. ožujka 2023. - 21:01

Maloljetničke trudnoće i porodi događaji su koji iz temelja potresu cijelu obitelj.

Tako je bilo i u obitelji 16-godišnje Saffron Kelly koja je na svoj 15. rođendan, 2. listopada 2021. godine, saznala da je trudna.

"Bila sam šokirana i zapravo nisam znala što da radim. Najprije sam rekla mami. Jako sam se bojala reći joj tu vijest jer nisam bila sigurna kako će reagirati", kaže ona.

"Bila sam apsolutno shrvana, nisam to baš dobro prihvatila. Samo sam se brinula što će ljudi misliti o nama i nisam željela da vrijeđaju ili maltretiraju Saffron. Stalno sam slušala kako djevojke omalovažavaju zbog rane trudnoće i mislila sam da će ona morati prolaziti kroz to. Plakala sam oko dva tjedna, bila sam jako uzrujana zbog toga", rekla je njena majka Helen (49), državna službenica koja je prvi put postala baka prije šest godina kada je Saffronina sestra zatrudnjela sa 17 godina, piše The Sun, prenosi Večernji.hr.

Saffron živi u Prestonu s mamom i 10-mjesečnom kćerkicom Ivy-Mae, a nije bila sigurna hoće li zadržati bebu sve dok nije shvatila da se ne može nositi s mišlju da će je izgubiti Ona je i dalje u vezi s ocem Ivy-Mae, 16-godišnjim Jakeom Mercerom te kaže kako može vidjeti svoju budućnost s njim.

Mlada majka mjesec dana nakon poroda počela je na TikToku objavljivati videa sebe i kćerkice i sada ima više od 400.000 pratitelja. Njezin najgledaniji video, "Večernja rutina", ima više od 23 milijuna pregleda, a ona zaradu od oko 2000 funti.

Tinejdžerici je teško ostaviti svoju kćer kad ujutro ide u školu, ali sa zaradom od TikToka može si priuštiti dadilju. Bila je nervozna zbog povratka u školu, ali nitko od kolega nije ništa komentirao. "Mislim da su mi svi bili podrška. Nakon što su svi saznali da sam trudna, jednostavno mi se činilo da učitelji nisu bili najbolji prema meni. Dva puta sam plakala zbog toga. Bilo mi je teško kontrolirati emocije", rekla je Saffron.

Na početku nije bila sigurna hoće li zadržati dijete, sve dok nije počela krvariti u devetom tjednu. "Mislila sam da sam izgubila Ivy, morali su napraviti ultrazvuk te sam je vidjela na ekranu. Mislim da sam od tog trenutka znala da ću je zadržati – nisam se mogla nositi s mišlju da ću je izgubiti", rekla je ona za The Sun.

Saffron je rodila 16. svibnja 2022. Kad je Helen prvi put vidjela unuku, shvatila je da se ne mora toliko brinuti. "Ivy je apsolutno prekrasna i pruža nam radost svaki dan. Lijepo je biti mlađa baka jer sam i dalje aktivna, ali mislim da kad si u mirovini i u normalnoj dobi bake i djeda, imaš više vremena koje možeš posvetiti unucima", rekla je Helen, piše The Sun, prenosi Večernji.hr.

image

Saffron Kelly sa kćerkicom Ivy-Mae

Screenshot TikTok
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2023 08:14