StoryEditor
ŽivotIdeje za sve

Za sve Dalmatince koji pate za bijelim Božićem: ako ste tradicionalni i borić kitite tek na Badnjak, inspirirajte se ove godine nešto drugačijim ukrasima, izabrali smo najbolje iz ponude

23. prosinca 2019. - 09:31

Tko kaže da bijeli Božić ne možemo imati i mi iz južnih krajeva. Za tako nešto treba odmah krenuti s pripremama, za početak u nabavku bijelih kuglica koji će boru i cjelokupnom prostoru dati poseban ugođaj.

Bijelo je uvijek u modi, elegantno je, sofisticirano, luksuzno i trendy. A ako niste voljni krenuti u kupovinu, predlažemo vam mali kućni projekt, a u njemu u glavnoj ulozi kuglice u srebrenom tonu. Ili u bojama blijedog pudera koje možete zaogrnuti u čipku.

I kada na sve to stavite veliku mašnu, imat ćete ovogodišnji hit. Cijeli bor obučen u bijele kuglice, ruku na srce može biti prilično dosadan. Zato atmosferu razbijte detaljima, mašnama u ledeno ili golublje sivoj, umjetnim svilenim cvijećem u najsvjetlijoj nijansi pudera i niskama bisera.

Na bor stavite i male bijele krletke ako ih imate,a odlično će odgovarati i srebrni detalji. Poznato je da su bijelo i srebreno najbolji prijatelji.

Izdvojeno

11. kolovoz 2020 05:10