StoryEditor
ŽivotNA TRIBINAMA

Vuliću je bilo najzabavnije, slatko se smijao u društvu prijateljice; Rađu smo snimili sa slavnim kolegom, Smodlaka i Bezmalinović su se žestili uz bazen

Piše M.K.
19. rujna 2019. - 00:14

Bila je ovo prava sportska srijeda. U kojoj rijetko koji prekaljeni zaljubljenik u sport nije našao svoju interesnu sferu. Oni kojima je sport obilježio život i kojima je, što posao, što zadovoljstvo, pohodili su brojne susrete koji su se odigravali.

U Zadru smo snimili Dina Rađu, naravno.

Dopredsjednik košarkaškog saveza u društvu još jedne košarkaške veličine, Dorona Jamachyja, pratio je Basketball Tournament, u sklopu kojeg su se sreli KK Zadar  i BC Khimki.

Zadrani su uvjerljivo rezultatom 90:82 nadigrali Ruse, pa je zadovoljstvo time bilo veće, a Dino je susret prokomentirao i s Hrvojem Perinčićem, koji je s Rađom svojevremeno dijelio parket u zadarskom košarkaškom dresu.

Legende splitskog vaterpola, Mislava Bezmalinovića i Milu Smodlaku sreli smo, a gdje drugo, nego na bazenima na Poljudu, gdje je Jadran iz Herceg Novog nadigrao domaći.

U Dugopolju je nogometni susret NK Dugopolje i druge momčadi Hajduka privukao i Antu Mišu, koji je momente iz igre komentirao s Borom Primorcem, ali i Hajdukovu legendu Zorana Vulića.

Njemu je bilo najzabavnije. Slatko se smijao u društvu prijateljice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

26. rujan 2020 02:54