StoryEditorOCM
ŽivotMuža naučila lekciju

Suprug se okrutno ponašao prema njoj za vrijeme teškog porođaja, žena se odlučila na neugodan korak: sve je objavila

Piše MOZAIK SD
17. svibnja 2024. - 10:24

Mediji o ovom slučaju pišu kao o "epskoj osveti 34-godišnjakinje Anne", koja nije slutila da će se njezin voljeni suprug pretvoriti u pravog monstruma na dan kad se trebalo roditi njihovo dugoočekivano i već voljeno dijete.

Anna je, naime, napisala pismo redakciji portala BrightSide, u kojem je iskreno podijelila svoju priču i otkrila da je svog supruga naučila okrutnu, ali vrlo učinkovitu lekciju.

image
Ilustracija/Shutterstock

Njezina priča je i vapaj za pomoć i poruka svima u partnerskom odnosu da trebaju vjerovati jedno drugome i podržavati se u svemu.

Žena je u pismu navela: “Moj suprug i ja smo u sretnom braku već više od 10 godina. Uvijek sam mislila da imamo idealan odnos i vjerovala sam da me voli. Ali njegovo ponašanje tijekom vrlo važnog razdoblja našeg života natjeralo me da preispitam i njegove osjećaje i njegovu osobnost.

Ozbiljno smo se posvađali prije rođenja naše kćeri kada je ‘iz vedra neba‘  predložio test očinstva za našu bebu. Dopustite mi da objasnim svoje osjećaje o tome. Ovo je bilo potpuno iznenada, nije naveo nikakav razlog. Zaposlena sam na pola radnog vremena, radim od kuće, "na daljinu" i nemam muških prijatelja, osim brata.

Pitala sam ga optužuje li me za nevjeru, a on je rekao "samo želim biti siguran" i od tada je to stalno spominjao. Zbog tog pritiska i stresa, fizički sam bila loše. Tada sam mu rekla da ne želim razgovarati s njim i otišla sam živjeti kod brata.”

Anna je otkrila da je bila očajna zbog njihove svađe, puno je razmišljala o svemu. Nazvala ga je, ali on ju je odbio i nije htio uopće razgovarati s njom.

“Nakon što me je tako ozbiljno ignorirao i ponižavao, vratila sam se kući nakon dva dana kako bih uzela neke stvari dok je moj suprug bio na poslu. A onda sam dobila trudove. Zvala sam ga 30 puta, nije se javljao. Moj brat ga je također pokušao kontaktirati još mnogo puta, dok je dolazio po mene i vozio me u bolnicu.

Bio je to užasan i traumatičan porod, koji je započeo već u autu. Liječnik je moju kćer na kraju porodio u stražnjem dijelu kombija moga brata, dok sam neprestano krvarila. Bilo je užasno. Mrzila sam sve to.

Supruga mog brata, koja je medicinska sestra, čak mi je priznala da je mislila da neću uspjeti, sve se iskompliciralo. Morala sam se odlučiti za histerektomiju. Uvijek sam htjela samo jedno dijete, ali moj muž je uvijek želio veliku obitelj. Pokušavam se zbližiti sa svojom kćeri, ali teško je.”

Anna je ispričala dalje: “Stvar je u tome da tijekom ovog užasnog razdoblja, dok sam se vraćala s operacije, moj suprug je napokon odgovorio. Pitao me zašto nisam odgovorila na njegov poziv?! Brat i ja smo bili toliko ljutiti i u tom trenutku moj brat, kod kojeg je bio moj telefon, odgovorio mom mužu: "Nije uspjela.". I isključio je telefon.

“Moj je muž dojurio u bolnicu, počeo je vikati, a osiguranje ga je istjeralo van. Nakon toga nije uspio vidjeti našu kćer do sljedećeg dana, jer sam ja cijelo vrijeme spavala i trebao im je moj potpis da mu dopuste.

Moj brat je puno puta rekao mom mužu da sam skoro umrla, jer smo ga čekali. Moj brat je prije bio uglavnom ravnodušan prema mom mužu, ali sada ga apsolutno mrzi.”

Anna se osjeća izgubljeno.

Anna je napisala zaključno: “Moj muž je ljutit i ne želi se ispričati. Razgovarala sam sa svojom terapeutkinjom i ona kaže da sam u šoku od traume.

Moja svekrva kaže da sam užasno okrutna zbog ove ‘lekcije‘. Jednostavno ne znam što da radim. Jako je teško biti u istoj sobi s mužem, tako da s kćeri spavam u gostinjskoj sobi. Jednom je opet spomenuo očinstvo, a ja sam mu samo rekla da mi se makne s očiju.

image
Ilustracija/Shutterstock

Želim više mišljenja, jer jednostavno ne znam što da radim” - upitala je čitatelje na kraju ispovijesti za BrightSide.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 23:05