Bila je to prava slika o raskoši mediteranskog zaleđa na tanjuru kada su se u Trilju u srijedu okupili najbolji majstori kuhinje iz sedam gradova i općina na slivu Cetine, kako bi javnosti predstavili dio gastro-baštine Cetinskog kraja kojom će ubuduće častiti i ugošćavati turiste, putnike i namjernike koji će posjećivati prirodne, kulturne i povijesne atrakcije zaleđa.
Jer, zagorski dio ove županije u proteklim je godinama dobio novih 500 kilometara pješačkih, biciklističkih, planinarskih i konjičkih staza za posjetitelje koje prate tok Cetine, a dodiruju Vrliku, Omiš, Sinj, Zadvarje, Trilj, Šestanovac i Dugi rat.
Jer, zagorski dio ove županije u proteklim je godinama dobio novih 500 kilometara pješačkih, biciklističkih, planinarskih i konjičkih staza za posjetitelje koje prate tok Cetine, a dodiruju Vrliku, Omiš, Sinj, Zadvarje, Trilj, Šestanovac i Dugi rat.