StoryEditorOCM
Živottest očinstva

Stalnim sumnjama i prigovorima svekrva snahu prisilila na test očinstva, rezultati su bili šokantni, ali po svekrvu

Piše mozaik sd
31. srpnja 2023. - 13:50

Odnosi svekrve i snahe postali su pojam za zategnutost. Iako u tom općem mjestu postoje brojni izuzeci, aktualn slučaj s društvene mreže Reddit odskače i od takvih stereotipa.

Svekrva je počela sumnjati da snaha vara njezina sina kada se njihovo dijete rodilo sa zelenim očima, karakteristikom koju nitko drugi u njegovoj ili njezinoj obitelji nije imao.

"Rodila sam svoju kćer prije dva mjeseca i unatoč tome što mi je suprug rekao da zna da ga nikad neću prevariti, htjela sam našu kćer dati na test očinstva. Razlog - ima zelene oči. Moj muž i ja nemamo zelene oči, ni moji roditelji ni njegovi, nema ih nitko u mojoj obitelji. Muž je rekao da je to vjerojatno neka čudna genetika, ali ja sam htjela test za njegov mir. Stalno je odbijao jer mi vjeruje, ali njegova majka neprestano komentira njezine oči, kao i ostatak njegove obitelji koji stalno komentira da sam ga sigurno varala. Čak je i mojoj obitelji čudno što moja kći ima zelene oči", napisala je novopečena mama na Redditu, piše Mirror, prenosi Žena.

Na ženino veliko zadovoljstvo, njezin je suprug naposljetku pristao na test utvrđivanja očinstva i očekivano, rezultati su potvrdili da je on otac njihove kćeri. No nakon što je detaljnije pročitala rezultate, supruga je shvatila da nešto nije u redu. "Naša kći je njegova, ali moj svekar nije otac mog muža. U braku su desetljećima, pa mi pomisao da je svekar prevaren nije pala na pamet. Moj muž se želi sukobiti s majkom, ali ja mu kažem da pričeka. Da, ona je lažljiva i licemjerna, ali moramo razmisliti o tome. Slažem se da bi svekar trebao znati, ali oboje smo umorni od brige o novorođenčetu, saznali smo nešto šokantno i ne razmišljamo racionalno", nastavila je.

image

Rijetke će sretnice snimiti nasmiješeni selfie sa svekrvom (ilustracija)

Afp

Tvrdi da njezin suprug sve to želi ispričati ocu, a iako i ona to želi, ne želi sada trpjeti svađu. Sada se osjeća krivom što je uopće pristala na DNK test, koji bi mogao pokrenutu kraj braka njegovih roditelja.

Mladi par zaista nije u lakoj poziciji i malo tko bi im htio biti u koži. Najprije su imali problem kako da se obrane od svekrvinih sumnjičenja, a sada imaju problem sa saznanjem i priopćenjem rezultata DNK analize.

image

Svekrva je stvari dovela d DNK analize, rezultati bi joj mogli uništiti brak

Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 16:15