StoryEditor
ŽivotČESTITAMO

Splitska voditeljica s voditeljem Nove TV dobila prvo dijete: sinu su dali pravo dalmatinsko ime!

Piše Vinko Paić
24. veljače 2021. - 10:39
Nina Slišković Goleš rodila je svoje prvo dijete, sina kojem su ona i suprug Dino dali ime Šimun.Privatan Album

Ima ovog jutra najpoznatija splitska baka influencerica Anka Slišković razloga za slavlje jer je po drugi put postala baka.

Njezina kći Nina Slišković Goleš, popularna radijska voditeljica, koja već godinama gradi karijeru u Zagrebu, rodila je svoje prvo dijete. Ona i suprug Dino Goleš, reporter i voditelj Vijesti na Novoj TV dobili su sina kojem su odlučili dati pravo dalmatinsko ime - Šimun.

- Na svijetu sve. Ni manje ni više. Moj Šimun, napisala je Nina na Instagramu uz njihovu prvu zajedničku fotografiju iz bolnice Sveti Duh. Čestitke su se ubrzo počele nizati sa svih strana.

Splićanka je nedavno u jednom intervjuu rekla kako je imala osjećaj da čeka curicu, ali ju je instikt naposljetku ipak prevario.

- Kad mi je doktorica otkrila da je dečko, bila sam iznenađena s obzirom na to da me osjećaj u životu rijetko vara. Ali, evo, maleni me očito prevario. Podijelili smo se tako da je muž malo više navijao za dječaka, a ja za curicu, ali mislim da to inače tako nekako ide. Na kraju dana, sve je to tako nevažno - dok je bebica živa i zdrava, najsretniji smo ljudi na svijetu.

- O porođaju ne razmišljam previše i ne dopuštam si strah. Dosta sam se educirala, čitala, slušala online tečajeve, razgovarala sa sestrom i prijateljicama koje su to prošle. Volim vjerovati da sam učinila sve što je bilo u mojoj moći da se maksimalno pripremim za ono što me čeka. Kad me i uhvati mala panika, samu sebe utješim riječima: Nina, tvoja baka je rodila dvoje djece na selu u sobici, a porodile su je žene iz sela. Ako su one to mogle u tim uvjetima, možeš i ti u ovim. Vjerujem svojim liječnicima, sjajnom timu ginekologa u bolnici Sveti Duh, i mislim da razloga za veliki strah i nema, za Story je kazala Nina koja je u braku s Dinom od 2017.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. travanj 2021 01:28