StoryEditorOCM
ŽivotMUČNA PRIČA

Splitska ‘vampirica‘ Olja u Zadruzi: ‘U Splitu postoji svećenik koji je zlostavljao dječake. Svi su znali da to radi, a nitko ništa nije poduzimao. Crkva štiti te ljude!‘

Piše M.P.
21. rujna 2021. - 21:17

Potresna ispovijest Viktorije Mitrović (20), djevojke koja je u reality showu Zadruga kazala da ju je u dvorištu crkve silovao svećenik kad joj je bilo svega 12 godina, nagnalo je splitsku 'vampiricu' Olju Einfalt Mihovilović da kaže kako poznaje sličan slučaj u Splitu.

image
Viktorija Mitrović
Screenshot Pink TV

- Užasno je to što se dogodilo Viktoriji. Kad sam slušala njezinu priču doživjela sam deja vu jer mi je to poznato. Naime, u Splitu postoji svećenik koji je to isto radio dječacima. O tome se samo pričalo, svi su znali da to radi, a nitko ništa nije poduzeo. Crkva štiti te ljude, a znaju da svećenici rade takve zločine, jer ima puno prijava roditelja gdje su djevojčice i dječaci napadnuti i silovani. Nitko ne reagira. Tvoj je slučaj, nažalost, samo jedan od mnogih. Njih je puno, u prošlosti se o tome još manje govorilo. Bilo bi dobro da određene institucije odrade svoj posao, da budu sankcije i da Crkva konačno prizna što se tamo sve radi.

Više pogledajte u video prilogu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. svibanj 2023 14:47