stdClass Object ( [id] => 1332905 [title] => Šokantna ispovijest mlade djevojke; ‘Moja obitelj pomagala je dečku da mi sakrije aferu s mojom najboljom prijateljicom‘ [alias] => sokantna-ispovijest-mlade-djevojke-moja-obitelj-pomagala-je-decku-da-mi-sakrije-aferu-s-mojom-najboljom-prijateljicom [catid] => 264 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Žena je ostala slomljena nakon što je otkrila da je njezina obitelj pomagala njezinom zaručniku da zataška svoju aferu s njezinom najboljom prijateljicom. Objasnila je kako ona i njezin zaručnik Alex (23) imaju politiku otvorenog telefona koja im dopušta da čitaju partnerove poruke kad god žele.

Do ovog su dogovora došli nakon što su oboje bili prevareni u prijašnjim vezama - ali su vjerovali jedno drugom dovoljno da nikada nisu osjetili potrebu spominjati se politike. To je bilo sve dok 22-godišnjakinja nije primijetila svoju najbolju prijateljicu Peach kako zove njezinog zaručnika dok je bio pod tušem, prenosi Mirror.

---

image
/Shutterstock
---

Obraćajući se Redditu, rekla je: "Alex se tuširao i ostavio svoj telefon na našem krevetu. Pakirala sam kofer za obiteljsko putovanje koje se događa nakon moje probe sutrašnje večere. Čula sam njegov telefon kako se gasi. Vikao je iz našeg tuša kad bih mogao utišati njegov telefon.

"Otišla sam po njegov telefon i vidjela da ga zove Peach. Prvo sam bila znatiželjna, ali budući da je ona uključena u planiranje moje svadbene zabave, nije mi to bilo previše sumnjivo. Utišala sam telefon i ubrzo poslala poruku Peach iz mog vlastitog telefona."

Želeći znati je li sve u redu, rekla je Peach da je Alex pod tušem i pitala je što treba od njega. Peach je odgovorila: Ma ništa! Samo sam željela s njim potvrditi odabir cvijeća za tvoj buket."

Zbunjena, žena je rekla da nijednom nije promijenila svoje cvijeće - i potvrdila da je njezin očuh u cijelosti platio prije mjesec dana. Nakon toga, Peach je dodala: "Jesi li sigurna? Sjećam se da mi je Alex rekao da si se predomislila?"

Ne komentirajući više o tome, najbolje prijateljice nastavile su razgovarati o njezinom nadolazećem vjenčanju prije nego što su poklopile slušalicu i nastavile sa svojim danom. “Gledajući unatrag, trebalo mi je biti vrlo čudno da ga je nazvala šest puta da potvrdi odabir cvijeća kada je jednostavno mogla poslati poruku meni ili Alexu”, dodala je, prenosi Mirror.

---

image
/Shutterstock
---

"Kad je Alex izašao iz tuša, rekla sam mu da ga je Peach pokušala nazvati u vezi s mojim odabirom cvijeća. Pitala sam ga zašto misli da sam se predomislila u vezi cvijeća za vjenčanje. Malo je zastao. Sada znam da je zapravo odugovlačio radeći ‘Oh, razmišljam‘ lice kad sam ga pitala.

"Tada je rekao da misli da sam to usput spomenula tijekom večere. Rekla sam mu da se toga ne sjećam. On je tada samo slegnuo ramenima, zgrabio telefon i vratio se u kupaonicu. Mrzim biti jedna od tih osoba, ali odjednom sam dobila čudan osjećaj da nešto ne štima.

"Imala sam stvarno paranoičan osjećaj i nisam ga se mogla otresti. Pokušala sam samu sebe uvjeriti da se samo moja stara trauma prijevare pokušava vratiti. Ipak, jednostavno nisam mogla ovo pustiti." Ne želeći izazvati scenu, žena je čekala dok Alex nije zaspao te večeri da provjeri njegov telefon, nadajući se da će smiriti osjećaj nemira u njezinoj utrobi.

Ali tada je naišla na ‘najuznemirujući‘ grupni chat u kojem su sudjelovali Alex, Peach, njezina mama Maria, njezina polusestra Angie i njezin polubrat Richard. Rekla je: "Kada sam znala da je u dovoljno dubokom snu, ponovno sam otišla provjeriti njegov telefon. Provjerila sam njegov Instagram, Snapchat i poruke i nisam mogla pronaći ništa."

"Onda sam otišla na njegov Facebook messenger. On ima messenger za komunikaciju sa svojom obitelji u inozemstvu. Vidjela sam samo njegovu glavnu obitelj i većina poruku o nabavci avionskih karata za dolazak na vjenčanje.

"Trebali smo se vjenčati u prosincu s vjenčanjem na temu zimske zemlje čudesa. Međutim, s mojim prijašnjim vezama, provjerila sam njegovu arhivu na messengeru. Tada je stravična istina izašla na vidjelo.

"Postojao je grupni chat s Peach, Alex, Richardom, Angie i Mariom. Grupni chat je uspostavljen prije godinu dana u kojem su Alex i Peach zapravo priznali da imaju aferu mojoj obitelji. Moja ih je mama isprva posramila. Ipak, ona je kasnije pitala Alexa je li doista volio Peach ‘jer ne možeš se oduprijeti onome koga voliš‘ (Stvarno sjajna mama - to je bilo od velike pomoći)."

---

image
/Shutterstock
---

Njezina polusestra, Angie, i polubrat, Richard, predložili su Alexu da je zamoli za otvorenu vezu s Peach, tako da ne mora birati između njih dvoje. "Oboje su u otvorenim vezama i u braku i očito im to ide od ruke u kojoj god da zemlji žive", dodala je.

"U tom smo trenutku ja i on već bili zaručeni. Alex im je spomenuo da se čini previše dubokim da bi pokušao to spomenuti. Moja mama, iako je u ovom trenutku mrzim uopće tako zvati, rekla je da će pokriti za Alexa i Peach dok se ne osjeti dovoljno jakim da pokrene otvoren odnos sa mnom.

"Dok sam čitala, sve što sam mogla misliti je kako me, zaboga, moja obitelj mogla tako izdati. Kako me Peach mogla tako izdati? Prijateljice smo od vrtića. Čak smo i odrasle s Alexom. Kako je mogla smisliti da se seksa s mojim zaručnika i kaže da i ona njega voli?

"Sve to u ovom odvratnom grupnom chatu? Da i Alex ima hrabrosti reći da voli mene? Da on iz prve ruke zna kako je biti ovako izdan. Iskreno, htjela sam povratiti." Zgrožena, žena je počela snimati snimke zaslona  prije nego što je otkrila da je Peach zauzela njezino mjesto na njezinom prethodnom obiteljskom odmoru, sa kojeg je otišla nakon što je oboljela od želučane bolesti.

Rekla je: "Ne mogu ni zamisliti što su radili na putovanju. A činjenica da je moja majka bila u redu sa svim tim, mislim da je ono što najviše boli. Činjenica da se zna cijelu godinu... da me moj zaručnik vara. To mi je najduže potrebno da prebolim." Tražeći savjet, pitala je korisnike Reddita kako bi se trebala nositi s ovom situacijom i posramiti one koji su joj nanijeli takvu bol.

---

image
/Shutterstock
---

Dodala je: "Znam već cijeli tjedan. To me izjeda iznutra i želim eksplodirati i sve ih opsovati. Želim im uništiti živote kao što su oni uništili mene. Sve boli tako mnogo i samo stvarno želim savjet kako da se suočim s njima. Kako da uopće počnem? Što da uopće kažem?" upitala je.

"Ljutnja koju osjećam toliko je intenzivna da se osjećam kao da bih samo ispustila sve van, izgledala bih ludo. Planiram se suočiti s njima sutra na našoj probnoj večeri." Kao odgovor, jedan korisnik je rekao: "Koliko opasni želite biti? Napravite izlazni plan, posložite sebe u red i nestanite. Mislim da biste trebali objaviti slike tih snimaka zaslona, ​​označiti svu svoju obitelj, blokirati i ugasiti sve."

Drugi korisnik je dodao: "Djevojko, potpuno bih nestao s lica zemlje. Zadržao bih lažno lice, napravio plan za odlazak, zgrabio svoje osnovne stvari i doslovno se preselio što je dalje moguće. Održao bih govore svakom od ovi ljudi o tome kako su uvijek bili nevjerojatno pošteni i istiniti." rekao je jedan korisnik.

[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => BOLNA IZDAJA [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [34] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) [35] => stdClass Object ( [id] => 99 [name] => SD na licu mjesta [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 37 [alias] => SD_na_licu_mjesta ) ) [extra_fields_search] => BOLNA IZDAJA 2 0 6689 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2023-10-23 16:27:59 [created_by] => 3270 [created_by_alias] => MOZAIK SD [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2023-10-23 16:51:29 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2023-10-23 16:51:29 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 0 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 264 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti za kvalitetan život [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [page_title] => Život [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= title=Šokantna ispovijest mlade djevojke; 'Moja obitelj pomagala je dečku da mi sakrije aferu s mojom najboljom prijateljicom' [metakey] => prevara, ljubavna afera, nevjera, [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2023\/10\/23\/24193386.jpg","\/images\/slike\/2023\/10\/23\/25025441.jpg","\/images\/slike\/2023\/10\/23\/25876688.jpg","\/images\/slike\/2023\/10\/23\/25876790.jpg","\/images\/slike\/2023\/10\/23\/24240412.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["\/Shutterstock","\/Shutterstock","\/Shutterstock","\/Shutterstock","\/Shutterstock"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["","","","",""],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x1280","hd_24193386_1920.jpg":"1920x1080","k_24193386_1280.jpg":"1280x1280","k_24193386_1024.jpg":"1024x1024","k_24193386_640.jpg":"640x640","k_24193386_480.jpg":"480x480","k_24193386_340.jpg":"340x340","k_24193386_220.jpg":"220x220","o_24193386_1280.jpg":"1280x853","o_24193386_1024.jpg":"1024x682","o_24193386_640.jpg":"640x426","o_24193386_480.jpg":"480x320","o_24193386_340.jpg":"340x226","o_24193386_220.jpg":"220x146","h_24193386_1280.jpg":"1280x854","h_24193386_1024.jpg":"1024x683","h_24193386_640.jpg":"640x427","h_24193386_480.jpg":"480x320","h_24193386_340.jpg":"340x227","h_24193386_220.jpg":"220x147","pp_24193386_1280.jpg":"1280x1628","pp_24193386_1024.jpg":"1024x1303","pp_24193386_640.jpg":"640x814","pp_24193386_480.jpg":"480x611","pp_24193386_340.jpg":"340x432","pp_24193386_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1281","hd_25025441_1920.jpg":"1920x1080","k_25025441_1280.jpg":"1280x1280","k_25025441_1024.jpg":"1024x1024","k_25025441_640.jpg":"640x640","k_25025441_480.jpg":"480x480","k_25025441_340.jpg":"340x340","k_25025441_220.jpg":"220x220","o_25025441_1280.jpg":"1280x854","o_25025441_1024.jpg":"1024x683","o_25025441_640.jpg":"640x427","o_25025441_480.jpg":"480x320","o_25025441_340.jpg":"340x226","o_25025441_220.jpg":"220x146","h_25025441_1280.jpg":"1280x854","h_25025441_1024.jpg":"1024x683","h_25025441_640.jpg":"640x427","h_25025441_480.jpg":"480x320","h_25025441_340.jpg":"340x227","h_25025441_220.jpg":"220x147","pp_25025441_1280.jpg":"1280x1628","pp_25025441_1024.jpg":"1024x1303","pp_25025441_640.jpg":"640x814","pp_25025441_480.jpg":"480x611","pp_25025441_340.jpg":"340x432","pp_25025441_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1281","hd_25876688_1920.jpg":"1920x1080","k_25876688_1280.jpg":"1280x1280","k_25876688_1024.jpg":"1024x1024","k_25876688_640.jpg":"640x640","k_25876688_480.jpg":"480x480","k_25876688_340.jpg":"340x340","k_25876688_220.jpg":"220x220","o_25876688_1280.jpg":"1280x854","o_25876688_1024.jpg":"1024x683","o_25876688_640.jpg":"640x427","o_25876688_480.jpg":"480x320","o_25876688_340.jpg":"340x226","o_25876688_220.jpg":"220x146","h_25876688_1280.jpg":"1280x854","h_25876688_1024.jpg":"1024x683","h_25876688_640.jpg":"640x427","h_25876688_480.jpg":"480x320","h_25876688_340.jpg":"340x227","h_25876688_220.jpg":"220x147","pp_25876688_1280.jpg":"1280x1628","pp_25876688_1024.jpg":"1024x1303","pp_25876688_640.jpg":"640x814","pp_25876688_480.jpg":"480x611","pp_25876688_340.jpg":"340x432","pp_25876688_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_25876790_1920.jpg":"1920x1080","k_25876790_1280.jpg":"1280x1280","k_25876790_1024.jpg":"1024x1024","k_25876790_640.jpg":"640x640","k_25876790_480.jpg":"480x480","k_25876790_340.jpg":"340x340","k_25876790_220.jpg":"220x220","o_25876790_1280.jpg":"1280x853","o_25876790_1024.jpg":"1024x682","o_25876790_640.jpg":"640x426","o_25876790_480.jpg":"480x320","o_25876790_340.jpg":"340x226","o_25876790_220.jpg":"220x146","h_25876790_1280.jpg":"1280x854","h_25876790_1024.jpg":"1024x683","h_25876790_640.jpg":"640x427","h_25876790_480.jpg":"480x320","h_25876790_340.jpg":"340x227","h_25876790_220.jpg":"220x147","pp_25876790_1280.jpg":"1280x1628","pp_25876790_1024.jpg":"1024x1303","pp_25876790_640.jpg":"640x814","pp_25876790_480.jpg":"480x611","pp_25876790_340.jpg":"340x432","pp_25876790_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1080","hd_24240412_1920.jpg":"1920x1080","k_24240412_1280.jpg":"1280x1280","k_24240412_1024.jpg":"1024x1024","k_24240412_640.jpg":"640x640","k_24240412_480.jpg":"480x480","k_24240412_340.jpg":"340x340","k_24240412_220.jpg":"220x220","o_24240412_1280.jpg":"1280x720","o_24240412_1024.jpg":"1024x576","o_24240412_640.jpg":"640x360","o_24240412_480.jpg":"480x270","o_24240412_340.jpg":"340x191","o_24240412_220.jpg":"220x123","h_24240412_1280.jpg":"1280x854","h_24240412_1024.jpg":"1024x683","h_24240412_640.jpg":"640x427","h_24240412_480.jpg":"480x320","h_24240412_340.jpg":"340x227","h_24240412_220.jpg":"220x147","pp_24240412_1280.jpg":"1280x1628","pp_24240412_1024.jpg":"1024x1303","pp_24240412_640.jpg":"640x814","pp_24240412_480.jpg":"480x611","pp_24240412_340.jpg":"340x432","pp_24240412_220.jpg":"220x280"}],"incptvocmimagegalleryImageUseInGallery":["1","1","1","1","1"]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 264 [name] => Život [alias] => zivot [description] => [parent] => 254 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 3 [params] => {"inheritFrom":"254","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 1 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 18 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 4224816 Threads: 2 Questions: 129628544 Slow queries: 55803 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 3913387 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 51 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front04 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => JDatabaseQueryMysqli Object ( [offset:protected] => 0 [limit:protected] => 0 [db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object *RECURSION* [sql:protected] => [type:protected] => select [element:protected] => [select:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => SELECT [elements:protected] => Array ( [0] => category.* [1] => IF(ISNULL(container.catid),false,true) AS container [2] => container.name AS container_name [3] => SEFURL_cr.menuItemID AS sefurl_belonging_menu_item ) [glue:protected] => , ) [delete:protected] => [update:protected] => [insert:protected] => [from:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => FROM [elements:protected] => Array ( [0] => `#__ocm_categories` AS `category` ) [glue:protected] => , ) [join:protected] => Array ( [0] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_containers AS container ON category.id = container.catid ) [glue:protected] => , ) [1] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_sefurl_category_menu_relation AS SEFURL_cr ON category.id = SEFURL_cr.categoryID ) [glue:protected] => , ) ) [set:protected] => [where:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => WHERE [elements:protected] => Array ( [0] => `category`.`id` = '240' ) [glue:protected] => AND ) [group:protected] => [having:protected] => [columns:protected] => [values:protected] => [order:protected] => [autoIncrementField:protected] => [call:protected] => [exec:protected] => [union:protected] => [unionAll:protected] => [selectRowNumber:protected] => ) [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /mozaik/zivot ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 264 [name] => Život [alias] => zivot [parent] => 254 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /mozaik/zivot ) ) [link] => /mozaik/zivot/sokantna-ispovijest-mlade-djevojke-moja-obitelj-pomagala-je-decku-da-mi-sakrije-aferu-s-mojom-najboljom-prijateljicom-1332905 [printLink] => /mozaik/zivot/sokantna-ispovijest-mlade-djevojke-moja-obitelj-pomagala-je-decku-da-mi-sakrije-aferu-s-mojom-najboljom-prijateljicom-1332905?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 279129 [name] => prevara [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => prevara [link] => /tag/prevara ) [1] => stdClass Object ( [id] => 312705 [name] => ljubavna afera [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => ljubavna-afera [link] => /tag/ljubavna-afera ) [2] => stdClass Object ( [id] => 166899 [name] => nevjera [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => nevjera [link] => /tag/nevjera ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => BOLNA IZDAJA [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [contains_infographic] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [Withoutads] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [Photo_gallery] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [promo] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [contains_video] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [exclude_comments] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [open_link_in_new_window] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [horizontal_crop_of_the_main_photo] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [no_index] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [no_cache] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [dont_show_on_the_front_page] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [related_on_bottom] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [live_button] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [instant_articles] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [s_preporucuje] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [s_voli] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [layout_with_three_photos] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [gallery_in_the_article] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [required_views] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [fullhd_image] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [CitySelect] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [paid_article] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) [SD_na_licu_mjesta] => stdClass Object ( [id] => 99 [name] => SD na licu mjesta [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 37 [alias] => SD_na_licu_mjesta ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Šokantna ispovijest mlade djevojke; ‘Moja obitelj pomagala je dečku da mi sakrije aferu s mojom najboljom prijateljicom‘ [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3270 [name] => Rebeka Pastuović [username] => rebeka.pastuovic@slobodnadalmacija.hr [email] => rebeka.pastuovic@slobodnadalmacija.hr [password] => $2y$10$SW/ei.4Hb7CSguzYZhVhs.uFT6CnRLCMWrT3BTjPuZXW6trXAhnj6 [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => {"admin_style":"","admin_language":"","language":"","editor":"","timezone":""} [groups] => Array ( [3] => 3 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [admin_style] => [admin_language] => [language] => [editor] => [timezone] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/rebeka-pastuovic-3270 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1783 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 0 [plugins] => {"customparams_author_school":"","customparams_author_title":"","customparams_author_title_categoryid":"28","customparams_fb_link":"","customparams_tw_link":"","customparams_layout":""} ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/6421532327436afc4454629acdcf599c?s=100&default=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/10/23/24193386.jpg [galleryCount] => 5 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => /Shutterstock [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/10/23/24193386.jpg [title] => /Shutterstock ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/10/23/25025441.jpg [title] => /Shutterstock ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/10/23/25876688.jpg [title] => /Shutterstock ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/10/23/25876790.jpg [title] => /Shutterstock ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/10/23/24240412.jpg [title] => /Shutterstock ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Žena je ostala slomljena nakon što je otkrila da je njezina obitelj pomagala njezinom zaručniku da zataška svoju aferu s njezinom najboljom prijateljicom. Objasnila je kako ona i njezin zaručnik Alex (23) imaju politiku otvorenog telefona koja im dopušta da čitaju partnerove poruke kad god žele.

Do ovog su dogovora došli nakon što su oboje bili prevareni u prijašnjim vezama - ali su vjerovali jedno drugom dovoljno da nikada nisu osjetili potrebu spominjati se politike. To je bilo sve dok 22-godišnjakinja nije primijetila svoju najbolju prijateljicu Peach kako zove njezinog zaručnika dok je bio pod tušem, prenosi Mirror.

---

image
/Shutterstock
---

Obraćajući se Redditu, rekla je: "Alex se tuširao i ostavio svoj telefon na našem krevetu. Pakirala sam kofer za obiteljsko putovanje koje se događa nakon moje probe sutrašnje večere. Čula sam njegov telefon kako se gasi. Vikao je iz našeg tuša kad bih mogao utišati njegov telefon.

"Otišla sam po njegov telefon i vidjela da ga zove Peach. Prvo sam bila znatiželjna, ali budući da je ona uključena u planiranje moje svadbene zabave, nije mi to bilo previše sumnjivo. Utišala sam telefon i ubrzo poslala poruku Peach iz mog vlastitog telefona."

Želeći znati je li sve u redu, rekla je Peach da je Alex pod tušem i pitala je što treba od njega. Peach je odgovorila: Ma ništa! Samo sam željela s njim potvrditi odabir cvijeća za tvoj buket."

Zbunjena, žena je rekla da nijednom nije promijenila svoje cvijeće - i potvrdila da je njezin očuh u cijelosti platio prije mjesec dana. Nakon toga, Peach je dodala: "Jesi li sigurna? Sjećam se da mi je Alex rekao da si se predomislila?"

Ne komentirajući više o tome, najbolje prijateljice nastavile su razgovarati o njezinom nadolazećem vjenčanju prije nego što su poklopile slušalicu i nastavile sa svojim danom. “Gledajući unatrag, trebalo mi je biti vrlo čudno da ga je nazvala šest puta da potvrdi odabir cvijeća kada je jednostavno mogla poslati poruku meni ili Alexu”, dodala je, prenosi Mirror.

---

image
/Shutterstock
---

"Kad je Alex izašao iz tuša, rekla sam mu da ga je Peach pokušala nazvati u vezi s mojim odabirom cvijeća. Pitala sam ga zašto misli da sam se predomislila u vezi cvijeća za vjenčanje. Malo je zastao. Sada znam da je zapravo odugovlačio radeći ‘Oh, razmišljam‘ lice kad sam ga pitala.

"Tada je rekao da misli da sam to usput spomenula tijekom večere. Rekla sam mu da se toga ne sjećam. On je tada samo slegnuo ramenima, zgrabio telefon i vratio se u kupaonicu. Mrzim biti jedna od tih osoba, ali odjednom sam dobila čudan osjećaj da nešto ne štima.

"Imala sam stvarno paranoičan osjećaj i nisam ga se mogla otresti. Pokušala sam samu sebe uvjeriti da se samo moja stara trauma prijevare pokušava vratiti. Ipak, jednostavno nisam mogla ovo pustiti." Ne želeći izazvati scenu, žena je čekala dok Alex nije zaspao te večeri da provjeri njegov telefon, nadajući se da će smiriti osjećaj nemira u njezinoj utrobi.

Ali tada je naišla na ‘najuznemirujući‘ grupni chat u kojem su sudjelovali Alex, Peach, njezina mama Maria, njezina polusestra Angie i njezin polubrat Richard. Rekla je: "Kada sam znala da je u dovoljno dubokom snu, ponovno sam otišla provjeriti njegov telefon. Provjerila sam njegov Instagram, Snapchat i poruke i nisam mogla pronaći ništa."

"Onda sam otišla na njegov Facebook messenger. On ima messenger za komunikaciju sa svojom obitelji u inozemstvu. Vidjela sam samo njegovu glavnu obitelj i većina poruku o nabavci avionskih karata za dolazak na vjenčanje.

"Trebali smo se vjenčati u prosincu s vjenčanjem na temu zimske zemlje čudesa. Međutim, s mojim prijašnjim vezama, provjerila sam njegovu arhivu na messengeru. Tada je stravična istina izašla na vidjelo.

"Postojao je grupni chat s Peach, Alex, Richardom, Angie i Mariom. Grupni chat je uspostavljen prije godinu dana u kojem su Alex i Peach zapravo priznali da imaju aferu mojoj obitelji. Moja ih je mama isprva posramila. Ipak, ona je kasnije pitala Alexa je li doista volio Peach ‘jer ne možeš se oduprijeti onome koga voliš‘ (Stvarno sjajna mama - to je bilo od velike pomoći)."

---

image
/Shutterstock
---

Njezina polusestra, Angie, i polubrat, Richard, predložili su Alexu da je zamoli za otvorenu vezu s Peach, tako da ne mora birati između njih dvoje. "Oboje su u otvorenim vezama i u braku i očito im to ide od ruke u kojoj god da zemlji žive", dodala je.

"U tom smo trenutku ja i on već bili zaručeni. Alex im je spomenuo da se čini previše dubokim da bi pokušao to spomenuti. Moja mama, iako je u ovom trenutku mrzim uopće tako zvati, rekla je da će pokriti za Alexa i Peach dok se ne osjeti dovoljno jakim da pokrene otvoren odnos sa mnom.

"Dok sam čitala, sve što sam mogla misliti je kako me, zaboga, moja obitelj mogla tako izdati. Kako me Peach mogla tako izdati? Prijateljice smo od vrtića. Čak smo i odrasle s Alexom. Kako je mogla smisliti da se seksa s mojim zaručnika i kaže da i ona njega voli?

"Sve to u ovom odvratnom grupnom chatu? Da i Alex ima hrabrosti reći da voli mene? Da on iz prve ruke zna kako je biti ovako izdan. Iskreno, htjela sam povratiti." Zgrožena, žena je počela snimati snimke zaslona  prije nego što je otkrila da je Peach zauzela njezino mjesto na njezinom prethodnom obiteljskom odmoru, sa kojeg je otišla nakon što je oboljela od želučane bolesti.

Rekla je: "Ne mogu ni zamisliti što su radili na putovanju. A činjenica da je moja majka bila u redu sa svim tim, mislim da je ono što najviše boli. Činjenica da se zna cijelu godinu... da me moj zaručnik vara. To mi je najduže potrebno da prebolim." Tražeći savjet, pitala je korisnike Reddita kako bi se trebala nositi s ovom situacijom i posramiti one koji su joj nanijeli takvu bol.

---

image
/Shutterstock
---

Dodala je: "Znam već cijeli tjedan. To me izjeda iznutra i želim eksplodirati i sve ih opsovati. Želim im uništiti živote kao što su oni uništili mene. Sve boli tako mnogo i samo stvarno želim savjet kako da se suočim s njima. Kako da uopće počnem? Što da uopće kažem?" upitala je.

"Ljutnja koju osjećam toliko je intenzivna da se osjećam kao da bih samo ispustila sve van, izgledala bih ludo. Planiram se suočiti s njima sutra na našoj probnoj večeri." Kao odgovor, jedan korisnik je rekao: "Koliko opasni želite biti? Napravite izlazni plan, posložite sebe u red i nestanite. Mislim da biste trebali objaviti slike tih snimaka zaslona, ​​označiti svu svoju obitelj, blokirati i ugasiti sve."

Drugi korisnik je dodao: "Djevojko, potpuno bih nestao s lica zemlje. Zadržao bih lažno lice, napravio plan za odlazak, zgrabio svoje osnovne stvari i doslovno se preselio što je dalje moguće. Održao bih govore svakom od ovi ljudi o tome kako su uvijek bili nevjerojatno pošteni i istiniti." rekao je jedan korisnik.

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
/Shutterstock /Shutterstock /Shutterstock /Shutterstock /Shutterstock
[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/mozaik/zivot/sokantna-ispovijest-mlade-djevojke-moja-obitelj-pomagala-je-decku-da-mi-sakrije-aferu-s-mojom-najboljom-prijateljicom-1332905 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=4b201f9b7fed00874c871cb9c2fe46f0455bf40b [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=%C5%A0okantna+ispovijest+mlade+djevojke%3B+%E2%80%98Moja+obitelj+pomagala+je+de%C4%8Dku+da+mi+sakrije+aferu+s+mojom+najboljom+prijateljicom%E2%80%98&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fmozaik%2Fzivot%2Fsokantna-ispovijest-mlade-djevojke-moja-obitelj-pomagala-je-decku-da-mi-sakrije-aferu-s-mojom-najboljom-prijateljicom-1332905 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fmozaik%2Fzivot%2Fsokantna-ispovijest-mlade-djevojke-moja-obitelj-pomagala-je-decku-da-mi-sakrije-aferu-s-mojom-najboljom-prijateljicom-1332905 )
Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => BOLNA IZDAJA [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [34] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) [35] => stdClass Object ( [id] => 99 [name] => SD na licu mjesta [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 37 [alias] => SD_na_licu_mjesta ) )
StoryEditorOCM
ŽivotBOLNA IZDAJA

Šokantna ispovijest mlade djevojke; ‘Moja obitelj pomagala je dečku da mi sakrije aferu s mojom najboljom prijateljicom‘

Piše MOZAIK SD
23. listopada 2023. - 18:51

Žena je ostala slomljena nakon što je otkrila da je njezina obitelj pomagala njezinom zaručniku da zataška svoju aferu s njezinom najboljom prijateljicom. Objasnila je kako ona i njezin zaručnik Alex (23) imaju politiku otvorenog telefona koja im dopušta da čitaju partnerove poruke kad god žele.

Do ovog su dogovora došli nakon što su oboje bili prevareni u prijašnjim vezama - ali su vjerovali jedno drugom dovoljno da nikada nisu osjetili potrebu spominjati se politike. To je bilo sve dok 22-godišnjakinja nije primijetila svoju najbolju prijateljicu Peach kako zove njezinog zaručnika dok je bio pod tušem, prenosi Mirror.

image
/Shutterstock

Obraćajući se Redditu, rekla je: "Alex se tuširao i ostavio svoj telefon na našem krevetu. Pakirala sam kofer za obiteljsko putovanje koje se događa nakon moje probe sutrašnje večere. Čula sam njegov telefon kako se gasi. Vikao je iz našeg tuša kad bih mogao utišati njegov telefon.

"Otišla sam po njegov telefon i vidjela da ga zove Peach. Prvo sam bila znatiželjna, ali budući da je ona uključena u planiranje moje svadbene zabave, nije mi to bilo previše sumnjivo. Utišala sam telefon i ubrzo poslala poruku Peach iz mog vlastitog telefona."

Želeći znati je li sve u redu, rekla je Peach da je Alex pod tušem i pitala je što treba od njega. Peach je odgovorila: Ma ništa! Samo sam željela s njim potvrditi odabir cvijeća za tvoj buket."

Zbunjena, žena je rekla da nijednom nije promijenila svoje cvijeće - i potvrdila da je njezin očuh u cijelosti platio prije mjesec dana. Nakon toga, Peach je dodala: "Jesi li sigurna? Sjećam se da mi je Alex rekao da si se predomislila?"

Ne komentirajući više o tome, najbolje prijateljice nastavile su razgovarati o njezinom nadolazećem vjenčanju prije nego što su poklopile slušalicu i nastavile sa svojim danom. “Gledajući unatrag, trebalo mi je biti vrlo čudno da ga je nazvala šest puta da potvrdi odabir cvijeća kada je jednostavno mogla poslati poruku meni ili Alexu”, dodala je, prenosi Mirror.

image
/Shutterstock

"Kad je Alex izašao iz tuša, rekla sam mu da ga je Peach pokušala nazvati u vezi s mojim odabirom cvijeća. Pitala sam ga zašto misli da sam se predomislila u vezi cvijeća za vjenčanje. Malo je zastao. Sada znam da je zapravo odugovlačio radeći ‘Oh, razmišljam‘ lice kad sam ga pitala.

"Tada je rekao da misli da sam to usput spomenula tijekom večere. Rekla sam mu da se toga ne sjećam. On je tada samo slegnuo ramenima, zgrabio telefon i vratio se u kupaonicu. Mrzim biti jedna od tih osoba, ali odjednom sam dobila čudan osjećaj da nešto ne štima.

"Imala sam stvarno paranoičan osjećaj i nisam ga se mogla otresti. Pokušala sam samu sebe uvjeriti da se samo moja stara trauma prijevare pokušava vratiti. Ipak, jednostavno nisam mogla ovo pustiti." Ne želeći izazvati scenu, žena je čekala dok Alex nije zaspao te večeri da provjeri njegov telefon, nadajući se da će smiriti osjećaj nemira u njezinoj utrobi.

Ali tada je naišla na ‘najuznemirujući‘ grupni chat u kojem su sudjelovali Alex, Peach, njezina mama Maria, njezina polusestra Angie i njezin polubrat Richard. Rekla je: "Kada sam znala da je u dovoljno dubokom snu, ponovno sam otišla provjeriti njegov telefon. Provjerila sam njegov Instagram, Snapchat i poruke i nisam mogla pronaći ništa."

"Onda sam otišla na njegov Facebook messenger. On ima messenger za komunikaciju sa svojom obitelji u inozemstvu. Vidjela sam samo njegovu glavnu obitelj i većina poruku o nabavci avionskih karata za dolazak na vjenčanje.

"Trebali smo se vjenčati u prosincu s vjenčanjem na temu zimske zemlje čudesa. Međutim, s mojim prijašnjim vezama, provjerila sam njegovu arhivu na messengeru. Tada je stravična istina izašla na vidjelo.

"Postojao je grupni chat s Peach, Alex, Richardom, Angie i Mariom. Grupni chat je uspostavljen prije godinu dana u kojem su Alex i Peach zapravo priznali da imaju aferu mojoj obitelji. Moja ih je mama isprva posramila. Ipak, ona je kasnije pitala Alexa je li doista volio Peach ‘jer ne možeš se oduprijeti onome koga voliš‘ (Stvarno sjajna mama - to je bilo od velike pomoći)."

image
/Shutterstock

Njezina polusestra, Angie, i polubrat, Richard, predložili su Alexu da je zamoli za otvorenu vezu s Peach, tako da ne mora birati između njih dvoje. "Oboje su u otvorenim vezama i u braku i očito im to ide od ruke u kojoj god da zemlji žive", dodala je.

"U tom smo trenutku ja i on već bili zaručeni. Alex im je spomenuo da se čini previše dubokim da bi pokušao to spomenuti. Moja mama, iako je u ovom trenutku mrzim uopće tako zvati, rekla je da će pokriti za Alexa i Peach dok se ne osjeti dovoljno jakim da pokrene otvoren odnos sa mnom.

"Dok sam čitala, sve što sam mogla misliti je kako me, zaboga, moja obitelj mogla tako izdati. Kako me Peach mogla tako izdati? Prijateljice smo od vrtića. Čak smo i odrasle s Alexom. Kako je mogla smisliti da se seksa s mojim zaručnika i kaže da i ona njega voli?

"Sve to u ovom odvratnom grupnom chatu? Da i Alex ima hrabrosti reći da voli mene? Da on iz prve ruke zna kako je biti ovako izdan. Iskreno, htjela sam povratiti." Zgrožena, žena je počela snimati snimke zaslona  prije nego što je otkrila da je Peach zauzela njezino mjesto na njezinom prethodnom obiteljskom odmoru, sa kojeg je otišla nakon što je oboljela od želučane bolesti.

Rekla je: "Ne mogu ni zamisliti što su radili na putovanju. A činjenica da je moja majka bila u redu sa svim tim, mislim da je ono što najviše boli. Činjenica da se zna cijelu godinu... da me moj zaručnik vara. To mi je najduže potrebno da prebolim." Tražeći savjet, pitala je korisnike Reddita kako bi se trebala nositi s ovom situacijom i posramiti one koji su joj nanijeli takvu bol.

image
/Shutterstock

Dodala je: "Znam već cijeli tjedan. To me izjeda iznutra i želim eksplodirati i sve ih opsovati. Želim im uništiti živote kao što su oni uništili mene. Sve boli tako mnogo i samo stvarno želim savjet kako da se suočim s njima. Kako da uopće počnem? Što da uopće kažem?" upitala je.

"Ljutnja koju osjećam toliko je intenzivna da se osjećam kao da bih samo ispustila sve van, izgledala bih ludo. Planiram se suočiti s njima sutra na našoj probnoj večeri." Kao odgovor, jedan korisnik je rekao: "Koliko opasni želite biti? Napravite izlazni plan, posložite sebe u red i nestanite. Mislim da biste trebali objaviti slike tih snimaka zaslona, ​​označiti svu svoju obitelj, blokirati i ugasiti sve."

Drugi korisnik je dodao: "Djevojko, potpuno bih nestao s lica zemlje. Zadržao bih lažno lice, napravio plan za odlazak, zgrabio svoje osnovne stvari i doslovno se preselio što je dalje moguće. Održao bih govore svakom od ovi ljudi o tome kako su uvijek bili nevjerojatno pošteni i istiniti." rekao je jedan korisnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. svibanj 2024 02:01